Server a girince ben daha önce ultima online oynamamışım diyorsunuz. Gerek cleint stabilitesi (ben bex hatası alıyordum bu win7 64 bitle ilgili sorun benle alakalı) gerekse oyun dengesi osi clone olduğu için çok iyi. Serverdaki player sayısında düşüklükten dolayı tercih ettiğim kendi kendime yaratık keser çıkarım dediğim için girdiğim bir server ki tanıştığım 3-4 kişi hep aynı mantıkla giriyor. Ben oyuna girerken en çok bu foruma baktım girdim 2 ay emek harcadım o yüzden buraya açıklanmalı ki girmek isteyen bilsin diye yazıyorum.

Yazılanların iftira olmaması için baya teyit istedim ama yarım teyitle yazıyoruz çünkü zaten öyle bir ortam var. Serverda bir para ilişkisi var, aslında 2-3 kişi için açık server. Giren playerlarda geriye kalanlar olarak onları eğlendirme amaçlı gibi birşey. Siz kimseyle muhattap olmak istemesenizde illa işin içine çekmek için elinden geleni yapıyorlar ve pvm ile eğlence kısmına bile karışarak sizi olayın içine çekiyorlar. Sorun şu ki para ilişkisi gibi durumlar oluşundan gm accountuda kullanıyorlar. Yani pvemden sıkılan olursa gm charı bir üstünlük gibi kullanıp herşeyi yapacakları eğlence ortamı yaratmışlar.

osi-clone olarak girilecek en eğlenceli oyunlardan biri. ama biraz zaman geçerse direk eğlence playerısınız haberiniz olsun zaten player düşüklüğünün nedeni de bu imiş. Belli aşamayı geçerseniz gm accountu devreye alacak kadar rahatlar ve bundan gocunmuyorlar. açıklama istedim ki yaşlar belli yaşı geçti kimse ne iftira atmak ister nede muhattap olmak ister ama ortada gerçek bir insan bile yok muhattap alınacak. Tüzel kişi gibi insan dolu ilginç zamanlarda beliriyorlar gerektiğinde. 3 kişi ile skype kurdum 2 si oyunu bıraktı ben direndim az oynayım osi harbi iyiymiş diye ama onu bile başarmıyorsunuz.

Size önerim ama osi-clone serverlardan yabancı sağlam bulursanız deneyin. İngilizceniz iyi ise farklı bir oyunu oynar gibi hissediyorsunuz ve direk ingilizce kaynakları kullanarak herşeyi öğrenebiliyorsunuz. Ben google kullanrak birçok kez aramama rağmen hataya düştüm diye yazıyorum nitekim zaten 3-5+ player var durumu kimse söylicek kadar uzun bile kalmıyor. Googledan gelirseniz görün en azından böyle hatalar yapmayın ki ben ultime strike sitesine ilk bakarım sonra google'a serverın adını yazarım bir şey var mı yok mu diye.

Bu arada yabancı serverlardan osi-clone tarzı az playerlı bildiğiniz varsa önerirseniz süper olur. yes

Bu arkadaşa gerekli yanıt aşağıdaki linkten verilmiştir, itibar etmeyiniz.

https://www.uoplayer.com/q-1597-Q ... erekenler/d-15.html

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.