Merhaba,
Konuşmayım,konuşmayım diyorum ama artık bazı yorumlar çok çizgiyi geçiyor. İlk olarak şu "karakter bozukluğu" konusunda birkaç söylemek istediğim var. Hayatında bir kez beni karşısına alıp konuşmamış,hakkımda fikir sahibi olmayan insan nasıl olur da bana böyle bir ithamda bulunabilir? Şurada yapılan bir hatadan nasıl böyle bir sonuç çıkartabilir? Kendisi yaşantısında dört dörtlük bir insan mıdır? Bu soruları kendisine sorup kendisini yargılamasını istiyorum. Bu arkadaş ayrıca nasıl "bana ortaklık teklif etti" der. Ben ona ortaklık teklif etmedim ki. Nedir bu yani? Fikrine danışmış olabilirim,fikir almış olabilirim ki herkesin fikrine saygı duyan bir insanım ben.

İkinci olarak bu Tony Soprano var. Evet çok büyük bir hata yaparak kendisini diğer oyunculardan kayırdık. Kendisine daha sonra yaptığımızın hata olduğunu söyleyip charını blockladık. Daha sonra kendisi celallenip heryere ss koydu. Şimdi biraz elinizi vicdanınıza koyun. Biz hatamızı anlayıp arkadaşı kendimiz uzakaştırdık hatadan döndük peki siz? Sİz neden bize onca laf koyup adımızı kötüye çıkardınız? Ben yapılan davranışı desteklemiyorum ancak bu kadar acımasız yorumları da hak ettiğime inanmıyorum. Sizden aldığı destekle tutup tekrar konu açıyor Regal yeni editler diye ve tutup eski sslerini geri koyuyor. Sonuç ne peki? Regal 30 kişiden 75 kişiye ulaştı. Herneyse. Benim yaptığım çok büyük bir ayıp olabilir ancak arkadaşın yaptığı tamamen şerefsizliktir.

Söyleyeceklerim aslında daha çok ancak uzatmak istemiyorum. Ben hayatım boyunca insanların hatalarına olumlu yaklaşıp,insanlara bir şans daha tanıdım.

Saygılar
Başkalarının sana yapmasını istemediği şeyleri sende başkalarına yapma o zaman.
Ben bir editçiden U-s önünde özür diliyorum.Suçlu benim uyarıyıda ben aldım nasılsa sorun yok uzatmaya gerek yok bu siteninde karaktersiz listesine ilk 3 oynayacak bir adamım .Sen ben ve efe tatar bir server açmalıyız aslında ,Pm atabilirsin ilgelenirsen.
üstad çok inatçısın.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.