Vestel seni uyardım inatla aynı şeyi yapıyorsun hesabın kapatıldı.

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-04-28 13:58, 10 yıl önce)
Bilindik şeyler. Extra birşey yok. Yeni bir konu açman gereksiz.

// Düzenleme : Fotoğrafların ilk 2si ve son 2si sonradan mesaja eklendi ve devamında ne gibi yazılar olduğunu paylaşmadı saynı fitnekar arkadaşımız.

Bu konu ycihangir tarafından düzenlendi(2013-04-28 07:01, 10 yıl önce)
Bildiğimiz editler işte maksat sansürlemelere gitmesin bunlar bilsin herkez ;)
Adam heryere yazmak zorundamı özür açıklamasını. Bunları serverdaki adamlar da biliyor ama Marje'nin açıklamasını da biliyorlar. Ve siz gittikten sonra da 60 player oldu serverda, daha ilk haftası yeni doldu. Fotoğraflarını koydun, e rahatladın, e hadi artık bi s.. git de bizde rahat rahat oyunumuzu oynayalım? bak ne güzel uğraşmıssın, sansürün de yok? hı?
ycihangir : Adam heryere yazmak zorundamı özür açıklamasını. Bunları serverdaki adamlar da biliyor ama Marje'nin açıklamasını da biliyorlar. Ve siz gittikten sonra da 60 player oldu serverda, daha ilk haftası yeni doldu. Fotoğraflarını koydun, e rahatladın, e hadi artık bi s.. git de bizde rahat rahat oyunumuzu oynayalım? bak ne güzel uğraşmıssın, sansürün de yok? hı?
Bu işler öyle özürle olacak işler değil.Dediğim gibi gidip birini vurup sonra özür dilersen suçun hafiflemez
Editle başladınız sonra kendi hatanız yüzünden insanları karaladınız.Bu bilinmeli sansürlenmemeli.Madem özrünüzü yaptınız sansürlenmemesine karşı çıkmamalısınız.Hatanızı kabullendiyseniz hatanızı gizlemenize gerek yok
60 player olsa ne olur ayrıca pyramid 150,dot 90,arcanum 100 player çekiyor ne sanıyorsun regal 400 player çekecek falanmı?



Dip Not:halen player charların online saati kapalı.Neden kapalı?Birşeyleri gizlemek içinmi???????????
Dostum bak mesele şu. Adamın suçu hafif değil, benim en sevmediğim hatayı yaptı. Ama en sevdiğim açıklamayı da yaptı. Onun suçu hafif değil, şuanda oynayan playerlar anlayışlı ve mantıklılar. Adı Ali olan arkadaşım eğer hatasını hala anlamadıysa bile tüm bu olaylara rağmen ilk haftasında ulaşılan 60 playerına bakarak büyük bi sorumluluk altında hissetmeli kendisini. Tabiki ben burdan nasıl bir insan olduğunu anlayamam. Ama ben samimi buldum ve şuan oynayan 60 playerda öyle buluyo ki hala oynuyorlar. Ayrıca diğer serverlar 90 olmuş 100-150 olmuş farketmez. 60 online player olsun ama kaliteli insanlar ve kalteli oyun olsun. Zaten en çok arananda bu değilmi. Seni de anlıyorum. Sana gelmişler serverın biran önce yüksek online seviyede olması için edit yapmışlar, çok büyük hatalılar. Ama senin suçunda var. Mesela ben senin gibi birisi geldimi tower+guild+vs vs. vereyim gel oyna dese senin gibi onursuzluk yapıpta kabul etmem. Bak kardeşim duyurdun, yukarda herşey açık ve net görülüyo. Artık bırakta isteyen oynasın, isteyen oynamasın.
Edit işte bunun daha ne savunması olablırkı yan yaptınız bari arkasında durunda bi işe yarasın
Adam özür mesajını önceki konularda belirtti, zaten arkasında duruyorlar şuanda. Bilip bilmeden yorum atmayın.
ycihangir : Dostum bak mesele şu. Adamın suçu hafif değil, benim en sevmediğim hatayı yaptı. Ama en sevdiğim açıklamayı da yaptı. Onun suçu hafif değil, şuanda oynayan playerlar anlayışlı ve mantıklılar. Adı Ali olan arkadaşım eğer hatasını hala anlamadıysa bile tüm bu olaylara rağmen ilk haftasında ulaşılan 60 playerına bakarak büyük bi sorumluluk altında hissetmeli kendisini. Tabiki ben burdan nasıl bir insan olduğunu anlayamam. Ama ben samimi buldum ve şuan oynayan 60 playerda öyle buluyo ki hala oynuyorlar. Ayrıca diğer serverlar 90 olmuş 100-150 olmuş farketmez. 60 online player olsun ama kaliteli insanlar ve kalteli oyun olsun. Zaten en çok arananda bu değilmi. Seni de anlıyorum. Sana gelmişler serverın biran önce yüksek online seviyede olması için edit yapmışlar, çok büyük hatalılar. Ama senin suçunda var. Mesela ben senin gibi birisi geldimi tower+guild+vs vs. vereyim gel oyna dese senin gibi onursuzluk yapıpta kabul etmem. Bak kardeşim duyurdun, yukarda herşey açık ve net görülüyo. Artık bırakta isteyen oynasın, isteyen oynamasın.
Onursuzluğu biz yapmadık.Bunları yapıp üzerine kendini aklamak için bizi banlayanlar yaptı.Şimdi bize gel 4386843963869843968 M verelim deseler gelmeyiz orası ayrı ama bu yanlışı yanlarına bırakacakta değiliz
Üstelik bunu yaptıkları yetmiyormuş gibi halen sövmeler ismimizi öğrenmeler falan peşindeler çok uğraşmalarına gerek yok bir Pm ile öğrenebilirler
Bende izledim, kendilerini banlattılar dediler farkındayım. Bende izliyorum olan biteni. Ama en fazla izliyorum. Ne Ali Kaçmaz'ı tanırım ne de seni. Sadece kin tutmayı bırakın artık. Herkes kendi yoluna çekilsin. Onlar kendini aklamaya çalıştı, sizde güzel bir şekilde forum sitelerine bu ss leri paylaştınız. Bırakın artıkta bu yazıları okuyan adam tercihini yapsın ya oynasın ya oynamasın bu tercihide onlara bırakalım. Daha fazla tartışıpta 2 tarafta seviyesini düşürmesin.

Konu açılış yazında eklediğin yeni resimi gördük sonradan eklediğini, haksızlık yapma hala fitne peşindesin. Yazının devamı şu şekilde.
Koyduğun fotoğrafların erkek gibi devamını da koymuyosan sana erkek demem.



Bu konu ycihangir tarafından düzenlendi(2013-04-28 06:58, 10 yıl önce)
Sende haklısın bir bakıma neyse bu ssleri diğerleri silindiği için koymuştum bundan sonrada koymayacağım sadece pişkinlik yapıp arkamızdan konuşup iş çevirmesinler biz burdayız bilmelerini istedim uzatmadıkları sürece yolları açık olsun biz bildiğimizi paylaştık bitti
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.