Sunucuya girdim ve ilk gördüğüm ,aldığınız potlar tp bandaj vs direk kaybolmaz cantaya düşüyor.Ayrıca menuler çok hoşuma gitti cidden güzel bir sunucu açmıssınız umarım kaliteniz bu şekilde devam eder .
iki şey sorucam hani şu in por yiyince üzerinde etkilenmez falan yazıyo o robelardan var mı bir de teleport büyüsünün freeze time ı var mı
Superadminstratours : Sunucuya girdim ve ilk gördüğüm ,aldığınız potlar tp bandaj vs direk kaybolmaz cantaya düşüyor.Ayrıca menuler çok hoşuma gitti cidden güzel bir sunucu açmıssınız umarım kaliteniz bu şekilde devam eder .

Biraz özen gösteriyoruz,yapılan yeniliklerde felan elimizden geldikçe (:

@Brownie
Robelere bazı parşomenler var onlardan basabiliyorsunuz,oyuna gir misal .malzeme yaz parşomenleri göreceksin.Ordaki tüm parşomenler robelere basılabilir.

Bir robeye maksimum 5 parşomen basılabiliyor.

Teleportun freezetime 'ı 0.5 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ayrıca.
Novice
12.5
Başarılar Caner.
Arkadaşlar merhaba malzeme menü sistemini göstermek istedim,



Rival PVP
abi mükemmel bir server ya. pvp olmasına rağmen orta dünya mapte, ev tasarımda falan rp tadını bile yakalayabildim. sistemler falan intense den sonra çıkacak en iyi ve farklı sistemler olmuş bence. ayrıca o zindan sistemini bi ayrı tuttum. vallahi çok iyi bi çalışma olmuş. başarılarınızın devamını dilerim. hostta ve scriptlerde falan serverda çoğunluk varken sıkıntı çıkmazsa istenilen oyuncu kitlesine sahip olmalı bu server.
Writing : abi mükemmel bir server ya. pvp olmasına rağmen orta dünya mapte, ev tasarımda falan rp tadını bile yakalayabildim. sistemler falan intense den sonra çıkacak en iyi ve farklı sistemler olmuş bence. ayrıca o zindan sistemini bi ayrı tuttum. vallahi çok iyi bi çalışma olmuş. başarılarınızın devamını dilerim. hostta ve scriptlerde falan serverda çoğunluk varken sıkıntı çıkmazsa istenilen oyuncu kitlesine sahip olmalı bu server.

Güzel yorumlar alıyoruz bu bizi sevindiriyor,içten yorumun için teşekkür ederiz.Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya sunucuyu stabil hale sokmaya çalışıyoruz.Kadrodaki herkes bir işin ucundan tutmaya çalışıyor zaman elverdikçe.İhtiyacımız olan tek şey zaman ve sabır , bununda farkındayız umarım üstesinden geleceğiz.
Yeni ayar menü eklenmiştir,tanıtım yapılmıştır.Detaylara forum üzerinden ulaşabilirsiniz.








Oyuncular genel ayarlarını panel üzerinden yapabilir,hava durumu sistemini aktif veya pasif edebilirler.Gözünüze yorucu gelen tonlardan kurtulabilirsiniz.
Merhabalar,spawntakip sistemi dışında iki adet golem spawnı Sosaria'da bulunan Minoc ve Cove şehirlerinin dışında yerini almıştır.

Tracking skilinizi kullanarak spawnlara ulaşabilirsiniz.

*Spawn yenilenme süreleri 8 saat olup,bunlar sabit spawnlardır.
Download bölümünüzde sıkıntı var bağlantı dosyası indirilmiyor
Merhabalar,yeni bağlantı programı bu akşam 21:00'da sitemize eklenecektir.Bilgilendireceğim sizi.
Yeni bağlantı programı(dronnector) ayarlanmıştır.Dosyalar bölümünden indirebilirsiniz.
[img][img]https://resimekle.tk/images.php?img=i9868bjgi8l.png[/img][/img]



resim eklenmiyor zannediyorum ki;

fatal:

Failed to open 'statics1.rvl'from HD using a maximum install. Either this file is not readable,your system needs to be rebooted,or the file does not exist and you either need to reinstall or switch to a non-maximum install.

sorun tam olarak bu normalde ml yüklüydü sitenizden 2d yide indirdim mecburen C de iki ea games klasörü yaptım(birini Electronic Arts) olarak sonrasında tamamiyle connetor u kaldırıp 2D'ye kurdum ancak yinede bu sorunu yaşıyorum forum sitesinde bahsettiğiniz çözümleri denedim ancak fayda etmedi.
Eski client ile girisler kapatildi. Siteden yeni connectoru indirip kurarsan bir skntı yaşamazsın.
Başarılar dilerim , gerçekten emek verilmiş ve oynanılacak server.

İnşallah istediğiniz yerlere tez zamanda ulaşırsınız.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.