Teşekkür ederiz,daha güzel şeyler çıkacak ortaya :)
Sistemler kısmı güncelenmiş,yeni sistemler eklenmiştir.Forum kısmından bölgeye ulaşabilirsiniz.
Kalite yönünden diğer pvp shardlarla kıyaslamaya calısıyorumda kıyaslancak gibi değil gercekten cok basarılı kolay gelsin.
böyle abidik gubidik sistemleri koydunmu oyuncu gelmez kanka. en güzeli yaslıcaksın hazır script packi donateyi bizim millet bundan anlıyor. istediğin kadar yırt oturma organını 15i geçirmezler. adamına göre muamele yapmadıkça kendin üzülürsün. :asik2
Gönlümüz neye elverdiyse , nasıl bir sunucu oluşturmak istiyorsak onu çizip yazıyoruz.Bizim içimız bu konuda oldukça rahat,tr'de degisimin temelini atmaya calısıyoruz.Umuyorum ki oyuncu kitlemiz zamanla artıcak.Biz zaten bunları göze alarak çıktık yola,oyuncumuz az olsada veya hiç olmasada bu oluşumu basarıyla devamlıliginı getirmek amacımız.Umarım istedigimiz gibi olur.Bunların hepsini zaman gösterecek.

Sizden istedigimiz sadece bize guvenin , bu oluşuma katkı saglayın.
trde değişimin temelinimi atıonuz? :D bunu kim başardıda sen başarmayı planlıyorsun :D yazık etme kendine. oyun ölü millet ölücü boşa saatlerini öldürme. eline bişi geçmicek.
Doğru millet bayılıyor bir bineğe bir ton para bayılmaya :) böyle bir kitle olduğu sürece işimiz zor fakat her kör satıcının kör bir alıcısı vardır. Elbet bizim tarzımızı sevenlerde vardır :)
:)) zihniyete bak siz millete b.k atarak mı iş yapma kafasındasınız he yaparsınız
@augustus
Kimler denedi bunu ? Benim aklıma pek fazla alternatif gelmiyor pvp bazında.Bir intense geliyor kısmen.Eglenerek yapıyoruz işlerimizi,sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür. Bu forum okumak , haberleri incelemek gibi birşey.Şahsen rahatsiz degilim.Elimizden geldigi kadar ufak tefek ilerliyoruz.Bizim açımızdan sorun yokken sizin bunları düşünmeniz tuhaf (:
Bok atmak değilde realist olmak diyelim biz buna. Herneyse tartisilcak birsey yok. Hersey ortada. Adettendir her açılan sunucuta bir kulp takmak. Bizede böyle bir kulp buldularsa en mutlu. Adımız başka şeylerle duyulmasında...
Hadi ordan fatal errör seni realistmiş :) 5 gün sonra koyacak oraya 30 playeri görünce market ötersin ozamanda :).
Hayırlısı be gülüm.

Rütbe sistemi güncellenmış,gorselleri degismistir.Forumdan bilgi alabilirsiniz.
Iste skntı da burda ya bizim derdimiz 40 player 50 player player sayısı değil :) tut ki öyle birsey yaptım. En azndan 30 player olduktan sonra yaparm yapcak olsak. Millet gibi sunucu açılr açlmaz yapmam. Sncuyu direkt market ile acanlara laf yok bize varsa eyw :) ben anlamiyorum kopyala yapstr sunucu acsak taşlanrz. Emek harcasak ayrı taşlanırz napmak lazım anlayamadım o yüzden anlamayada calismak yerine isimize bakalim. Bence fazla uzatmaya gerek yok konu boşuna up laniyor.
Joshepx : @augustus
Kimler denedi bunu ? Benim aklıma pek fazla alternatif gelmiyor pvp bazında.Bir intense geliyor kısmen.Eglenerek yapıyoruz işlerimizi,sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür. Bu forum okumak , haberleri incelemek gibi birşey.Şahsen rahatsiz degilim.Elimizden geldigi kadar ufak tefek ilerliyoruz.Bizim açımızdan sorun yokken sizin bunları düşünmeniz tuhaf (:

kim denemediki :D piyasanın ağır topları her server açışta devrim yapmaya kalktı. noxier, neran, slothere, michael, kell sayayımmı daha :D bu heriflerin her serveri güya devrimdi süperdi :D hepsi hüsran :D beceremeceklerini anladıklarından bıraktılar sesleri kesildi :D gördük yani görülmedik şey değil. uyarmak lazım sende küreği boşa çekme. yazda geliyor şimdi birkaç devrim daha yaşanır :D önüne gelen server açar arada ezilirsiniz.
Kendin kurdun hikayeni kendin oynarsın artık :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.