Thsrck : Ne kadar boş muhabbet peşindesiniz. Adam açmış serverini ve bir iddada bulunuyor siz gelmişiniz inciğine boncuguna bahane buluyorsununuz. Yapabiliyorsanız daha iyisini siz yapın icraat görelim. Joshepx server güzel kardeşim umarım aradığın player kitlesini bulursun kulak asma kedi ulaşamadığı cigere mındar dermiş.
Thsrck : Ne kadar boş muhabbet peşindesiniz. Adam açmış serverini ve bir iddada bulunuyor siz gelmişiniz inciğine boncuguna bahane buluyorsununuz. Yapabiliyorsanız daha iyisini siz yapın icraat görelim. Joshepx server güzel kardeşim umarım aradığın player kitlesini bulursun kulak asma kedi ulaşamadığı cigere mındar dermiş.
sonu hep kötü bitti. aynı senaryoyu yemiyolar bunu anlamak lazım. türkiyenin devrimci serverinde kaç online var söyleyinde bilelim. bakalım devrim tutmuşmu tutmamışmı. bugüne akdar tutmadıysa bundan sonra hiç tutmaz boşa kürek çekmeyin.
augustus24 :Thsrck : Ne kadar boş muhabbet peşindesiniz. Adam açmış serverini ve bir iddada bulunuyor siz gelmişiniz inciğine boncuguna bahane buluyorsununuz. Yapabiliyorsanız daha iyisini siz yapın icraat görelim. Joshepx server güzel kardeşim umarım aradığın player kitlesini bulursun kulak asma kedi ulaşamadığı cigere mındar dermiş.
çok duyduk biz bu laflarısonu hep kötü bitti. aynı senaryoyu yemiyolar bunu anlamak lazım. türkiyenin devrimci serverinde kaç online var söyleyinde bilelim. bakalım devrim tutmuşmu tutmamışmı. bugüne akdar tutmadıysa bundan sonra hiç tutmaz boşa kürek çekmeyin.
Safi rüzgar ben bunlar boş muhabbete çekmeye çalışıyor işte aklınca tartışma ortamı oluşturcak bi zamanında orda burda çiyanlık yapmadık boyle adamlara gün doğdu iste. Takmayın. Konu sapmasın dedigim gibi konu boşuna uplanmasın.
elit insanlar benim gibi hırtoyu kaale almayacaklar ne üzüldüm 
maksimum kaç gördünüz bugüne kadar? haftada bir bilmemne oranını güncelleyip sisteme ek yapıyorsunda kaç kişi oynuyor devrimin ne kadar tuttu da bundan sonra tutmasını bekliyorsun? https://uoplayer.com/ 0/12 ne demek maximum 12 görmüşsün. gerçeklere bak bakalım. sunucu ölü doğmuş büyük bişi olmadanda tutmayacak. sen istediğin kadar ben eğlencedeyim gerisi önemli değil de
bana bu kadar mesaj yetiştirmen bile ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. ha bide gittikçe bozulan üslupta çok güzel gösteriyorki kolayca sinirlerini bozabiliyoruz demektir
demekki bu eğlence değil cididye alınmış bir iş. kendini kandırma kendini kandıramıyorsan oyuncuyu nasıl kandırıp oynatacaksın?
ne güzel takip edioduk.