Teşekkürler.

Sunucumuza 4 Adet Yeni Sistem ve 2 Adet Karakter Bonusu Eklenmiştir;

Rohan Şehir Korumaları
Dünyamızdaki bütün güvenli (Guard Zone) olarak nitelendirdiğimiz şehirlerde bulunan Şehir Korumaları için aylık bütün masum (Mavi) oyuncularımızdan 10.000 gold alınmaktadır. Bu ücret bankanızdan otomatik çekilir, eğer bu ücreti karşılaymazsanız "guards" yazarak yanınıza koruma çağıramazsınız.

Young Sistemi
Sunucumuzda "Young Sistemi" aktif edilmiştir. Yeni bir karakterinizle oyuna başladığınızda bir hafta süreliğine "Young" olarak kalırsınız. Young sistemi sayesinde daha hızlı yetenek geliştirebilir ve sadece Young karakterlerin girebildiği arenada kendinizi sorunsuz olarak geliştirebilirsiniz. Young sistemini devre dışı bırakmak için ".young" yazmanız yeterli olucaktır

Köy Sistemi
Sunucuda oyuncular için 10 adet farklı bölgelerde Köyler kurulmuştur. Köy sisteminin işleyiş konusu sunucunun gidişatına göre değişicektir.

Player Vendor Sistemi
Player Vendor sistemi eklenmiştir, haftalık 250.000 gold karşılığı vendorunuzu satın alabilirsiniz. Vendorlar kısıtlı olmakla beraber sadece "Pazar Alanı'nında" bulunmaktadır

Karakter Bonusları
Sunucumuza "Kritik Darbe" ve "Zırh Parçalama" bonusları eklenmiştir ayrıntılı bilgi için Rohan Bonuslar bölümünü inceleyiniz.
Sunucunun açılış tarihi belli oldumu ?
Sunucumuz 8 Temmuz Pazar günü saat 18:00'da aktif olucaktır ayrıntılı bilgi için web sitemizi veya forumlarımızı ziyaret edebilirsiniz.

www.Rohan.gen.tr
Forum.Rohan.gen.tr
Master
59.2997
Site fena değil. Ufak düzenlemelerle daha göze hoş hale getirilebilir. İçerik sanki fazla eksik gibi. Düzenlenirse daha verimli ve hoş hale gelir. Şu haliyle de gayet iş gören güzel bir tasarım olmuş.
Web site biraz daha güncel olabilirse çok güzel olabilir. Başarılar diliyorum :)
zak : cove andoriadaki kerberosun aynısı, silah upgrade andorianın aynısı, mage robe giyince parıldar falan onlar da aynı. :no daha ortada site bile yok. bizim domain .tk ama bizim site + forum aktif...

oyundan belliydi siteyi de aynı kurmuşlar. merak ediyorum sürekli aynı dandik serverları kapatıp tekrar açarken hiç utanmıyor musunuz? sürekli bu serverları açmanızdaki amaç nedir? hepiniz 15 yaşındasınız var uo dan zengin olacağınız gibi saçma bir fikre mi sahipsiniz?
zak kadar katı değilimde şu yeni açılan bütün serverların tanıtım başlığında yeni kullanıcı adı almış kişiler tanıtım yapıyor garibime giden nokta o acaba önceki işlerden darbe yiyenler zart zurt uo diye acc alıp şanslarını yineliyolarmı diye düşünmüyor değilim 2 dakkanızı ayırın bir bakın .Bir dünya server acılıyor hepsi yeni acc .Yeni acc yeni server ya tutarsa mantıgı tutmuyor olmuyor tutucak bir yanı kalmadıki dikkat edin aynı sistemleri aynı serverları başka adlarla pişirip önümüze koyuyorlar .dönün şu 3 ay dır açılan tüm serverlara bakın 3 ayda 50 ye yakın sunucu açıldı hiç biri tutmadı olmuyor olmıyacak başarılar dilemekse çözüm sonuna kadar emeğe saygı duyuyorumda bu liselilerin komutanlığı tutmuyor işte.

https://inciswf.com/1328394793.swf
Teşekkürler..

Bu konu RohanUo tarafından düzenlendi(2012-07-05 16:12, 11 yıl önce)
Begar olayı çok güzel daha önce bir sunucuda daha vardı böyle skilleri aktif etmeniz çok hoş
Teşekkürler
Yazın başından beri yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra çokta umutlu değilim açıkçası. Yinede ön yargılarımı bir kenara bırakıp bu akşam açılışta sizinle olacağım. Umarım beni yanıltırsınız :utangac1
İyi dilekleri için herkese teşekkürler.
Sitede sistemler kısmı yok. Forumdada bulamadım. Ev yapımı ve dekoratif özel eşyalar üretiliyormu? Ne nedir nerden çıkar nasıl üretilir gibi. Minoc vendorları tam konmamış. Dikkat ederseniz sevinirim aynı şeyleri forumlarınızda da yazmışlar. Başarılar..
Yabancılık çekmezsiniz andorianın kopyası olduğu için .İyi bir online sayı yakalamışlar umarım böylede devam ederler.Başarılar dilerim Joshep saygılar
emote: Pelerinini savurur :asik2
Forumlarda sistemler kısmımız mevcuttur, gerekli tüm bilgileri forumlardan edinebilirsiniz. Teşekkürler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.