Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Tamam sıkıntı yapmasın kimse yine olan oldu editlerden botlardan kalitesizlikten .Staff kadrosaki birisi kafasına göre milletin banklarını sildi banladı reskill makrosuna felan aldı .Ahaha şaka gibi bu nedir abi ya neden bu kadar alçalabiliyor insanlar anlam veremiyorum .Serverda kapandı geçmiş olsun :)))
Adrianlara pazarda reskill atmış stafflar :yes
Server 20.08.2012deki save'e geri alınmış bu arada.
6nPortakaL : Server 20.08.2012deki save'e geri alınmış bu arada.


Beli doğrulamaz artık o serverın
Gereken cevabı player vermiş sanırım 8 player geçmiş olsun,
Blitz, yani Hami Tüfekci uğraşmıyorum diyorum yine alı koyamıyorum kendimi
https://imageshack.us/photo/my-images/208/blitzc.png/
Bu çocuğa ne demeli cidden yazık be kardeşim , hami ismi bende artık küfür teşekkül ediyor 1 değil 2 değil 3 değil hepsi en fazla 2 ay bir bitmedin hami yeter artık kardeşim .Denize gir kızlarla gez 100 lerce hobi var tenis felan oyna seni sıkmadı bu kadar şahsına edilen küfür .Bizim playerımız köle izahura gibi abi illa vurucan kırbacı gözleri kör olana kadar skill kastırıcan sonra 1 ayda kapatıcan serverı ondan anlıyorlar.Hami ile playerlar arasında sadomazo bir ilişki var bu adam açtıkça millet oynuyor bu adam 1 yada 2 ayda serverı kapaynca millet carmen electra görmüş gibi oluyor rahatlıyor.

Hak ediyorsunuz bu ay olmadı bayramda yenisi açılır aynı scriptler aynı client hurra 40 kişi atlar +140 da hami ekler oldu 180 player ne diyeyim diyemiyorumda uyarı alıyoruz.
Adam edit basarim rohan'a yine toparlarım diyor zaten :) daha ne desin sonra bir bot ekler sonra britainde bir etkilnik görünmez gate gibi tamam işte playerlar burada diye kandırır milleti :)
adam edit mi basicam demış , kendin " yani 2 edit " diyip anlamsiz bir şekilde gülmüşün sonrada o küçük aklınla buraya başlık açmışın , ne içiyorsunda kafan böyle merak ediyorum.

ayrıca msn logu paylaşmak kişinin özeline girmektir , mod arkadaşlar gereken yaptırımı delinquene yaptiklari gibi sanada yapacaklarindan emınım.
Ah sinan ah hala bi çekemezliğin var vay arkadaş sen çok geniş akıllısın haklısın ^^

Ben sana neden cevap yaziyorum ki adam yerine koyuyorum bende kabahat :)
iyi forumlar.
doğrudur bir çekememezlik varda o sende mı yoksa bendemı orayi kariştiriyorsun işte.Zamanında " oo kanka server açmışın hayırlı olsun , player sorunsa al beni staff , halledeyim playeri " diyen , milletin bir yerlerinde dolaşan bendim galiba.
Senin sunucu acıp kapattığın zamanlarıda biliyoruz kadrona cağırdığın günleride ah sinan ah takım arkadaşına bunu yapan kim bilir ... ne yapar belli ki hala büyümemişsin aynı seviyede kalmışsın senin işinde zor kardeş iyi günler :) umarım bu acıcagında diğer sunucular gibi acılıp kapanmaz
gerçekten çok gerekli bir insansin , olağan üstü becerilerin var bundan dolayi hep çağirirdim seni.Çok istekli ve başari bir şekilde platformlarda " teşekkür ederiz " mesajini yazabilen tek insan sensin galiba.
Hayal gücün çok kuvvetli sinancim mage robe giyip dışarı cıkıcak bir tipsin ahah :) konuyu başka bir yere çekme konu açabilirsin hakkımda ^^

Sana bu kadar mesaj cevaplamak yeter çok bile :) iyi günler.

Bu konu Awe tarafından düzenlendi(2012-08-31 12:14, 11 yıl önce)
Awe gerçekten boş işlerle uğraştığını her türlü platformda belli ediyorsun.

Diğer arkadaşla tartışmandan çıkarttığım sonuç.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.