Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Arkadaşlar yorum yapmayın sadece oylama yapın.
Yorum yapmayın demişsiniz fakat bu göreceli bir kavram anketle doğru sonuca gidilebilecek birşey değil.
Hem Gundem Bolumunde Serverlar Hakkinda Bilgi Verilmicekti.
????
bilgi verilmemiş zaten.
Şuan'a kadar tr'nin en iyi sunucularından diyebiliriz, eski uo'yu korumaya çalışan bi owner, ve sunucu, gerçekten 4 4'luk çalışan insanlar diyebiliriz.

Ve bunca seneye kadar duraksız hizmet veren server, :) gerçekten helal olsun kimsenin hakkını yememek lazım
Harika bir sunucu , taa olympusun ilk ayından beri olan bir accountum var. Silindimi bilmiyorum abime devretmiştim :P
belki ilk açıldığında diğer serverlar arasında normal bir serverdı fakat bu kadar zaman sonra hala açık olması onun kalitesini kat be kat artırdı belki hiç oynamadım revoda fakat oynayan çok dostumuz oldu..
yazık :)
?
sana demedim flich :)
Anket bence yanlıs acılmıs. Revolutionu düşünürsek idare eder ve kötü şıkları tamamen kaldırılmalı. Çünkü Kötü yada idare eder durumdaki bir serverın bunca süre varlığını koruması gibi bir durum sözkonusu dahi olamaz. İyi bir sunucu demekki halen daha ayakta duruyor ve sureklı ovgüler alıyor. Kötü yazılan yazılardada art niyet oldugunu düşünüyorum. Eminimki staff kadrosuyla yada oyuncularla aralarında bir sürtüşme oldugu ıcın bu sekılde tavır almıslardır.

OfDarkness Karamazov...
Yıllar yılı başka serverlardada oynamaya çalışsamda - ben ve arkadaşlarım- hiç bir zaman revo kalitesine erişmiş bir server malesef bulamadık...
Silindi
Members
0
bence cok şacma bir konu ve anket her koyun kendi bacagından asılır kötüsüde iyisidee o sunucuya kalsın
Ama Kendimce Revo Kaliteli
Nebula'ya playerları kan kusuyor. Nimloth Erethia hepsinin playerlarının eleştirilerini gördüm. Genel olarak memnun değiller. Zaten bu player rakamlarına da vurmuş durumda.. .
Yahu bir revo oyuncusu da çıkıp "revo çok kötü server biz memnun değiliz" neden demiyor ?
Çünkü herkes serverından çok memnun. Speed? Yok. Bug? Yok. Edit? Yok. Abuk subuk orantısız sistem ve klaslar? Yok. Yaptırım? Var.
Biz neden memnun olmayalım ki :) Zaten player sayısı da revonun en kaliteli en oynanası server olduğunu gösteriyor.
Daha dün akşam 170 online player vardı. Bugün oldukça memnunum. Yarın serverın bir açığını, staffın bi hatasını görürsem yine ilk benim yazacağıma emin olabilirsiniz. Nebula'dan 140 kişilik guild olarak arkamızda 3 5 tane kale, milyonlarca gp, onlarca karakter bırakarak sıfırdan Revo'ya balıkçı terzi karakterlerle yeniden başladık. Ancak Nebula'nın şu günlerde 30 Revolution'un 170 çekmesine büyük etkisi olan 3 5 kişiden birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, Revo güzel değil, hemen hemen kusursuz bir sunucu. Ulan nazar değdirecez o olacak. :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.