Novice
-0.500001
Hayırdır forumdan sv reklam yapma kararı mı aldınız
Nowanka : Hayırdır forumdan sv reklam yapma kararı mı aldınız
Böyle bi karar aldıysak bile burada sizi alakadar eden bi durum yok çünkü burası zaten gündem sayfası nasıl her sunucu kendisi hakkında bilgi veriyosa bizde devamlı ek olarak bilgi verme kararı aldık.
Silindi
Novice
1.1
Bayadır girmediğim oyuna bir gireyim dedim. Ultima Online'ı yükledim baktım forumdan bu sunucu geldi pp güzel bir sunucu herhalde dedim üye oldum 70 küsür mblik bağlantı programını indirdim sunucuya girdim brit bankaya doğru gittim boşluktan mı, saçmalıktan mı bilmiyorum admin banka etrafında invis olmadan geziyor kaliteyi orada anladım admine oyun yetkilisinin invis gezmesi gerektiğini söyledim sonra sunucuyu bıraktım. Artık şunlara özen gösterin :) Sizleri tanımıyorum taraflı bir eleştiride değil ancak benim gibi düşünenler vardır :) Başarılar size.
Luciana : Bayadır girmediğim oyuna bir gireyim dedim. Ultima Online'ı yükledim baktım forumdan bu sunucu geldi pp güzel bir sunucu herhalde dedim üye oldum 70 küsür mblik bağlantı programını indirdim sunucuya girdim brit bankaya doğru gittim boşluktan mı, saçmalıktan mı bilmiyorum admin banka etrafında invis olmadan geziyor kaliteyi orada anladım admine oyun yetkilisinin invis gezmesi gerektiğini söyledim sonra sunucuyu bıraktım. Artık şunlara özen gösterin :) Sizleri tanımıyorum taraflı bir eleştiride değil ancak benim gibi düşünenler vardır :) Başarılar size.

Gördüğün staff benim.Kalite eşlemesi, işin çıktısına bakılarak yapılır.Bir staff'ı invis olmadan görmek kalite veya kalitesizlik göstergesi değildir.Siz zaten o sırada kurduğunuz cümleler ile kendi kalitenizi ortaya koydunuz. Bende kalitesi belli birine cevap vermedim.2002'den beri stafflık tecrübesi olan biri olarak hangi hallerde invis gezilir, hangi hallerde gezilmez gayet te iyi bilen birisiyim.Bence sizin acilen kalite algılarınızda bir ayar yapmanız gerekir. Size de başarılar.

Bu konu DI3MASTER tarafından düzenlendi(2014-06-17 06:40, 9 yıl önce)
Silindi
Members
0
Saldırmaya gerek yok beyler :D Büyüksünüz :yes
Sunucumuz bu aydan itibaren 10.ayına girmiş bulunmaktadır bu güne kadar bize destek olan ve desteğini devam ettiren tüm arkadaşlara teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.

Son Güncellemeler;

Yeni Ostard Sistemi;
-Ostard yumurtasından artık Mid ve Shadow Ostardlarda çıkabilecektir.Çıkma oranı diğer Ostardlara göre daha düşüktür.
-Kuluçkadaki yumurtadan çıkacak olan Ostardı, eğer Veterinary yeteneğiniz 95 üzeri ise görebilirsiniz.Bunun dışında olgun yumurtadaki Ostardın türünü de görebilirsiniz.
- Yumurtadan çıkan Ostardlar yavru olarak çıkarlar ve büyüme süreleri Taming yeteneğinizin süresine göre değişir.Beslenmeyen yavru ostardlar açlıktan ölebilirler.Büyüme süresince yavru ostardlar kontrat haline getirilemezler.
- Ostardların kuluçkada kalma süresi ise; Herding yeteneğinize bağlıdır.Tabi ki değişen sisteme paralel olarak kuluçka süresi de düşürülmüştür.
Britain Quester
-Britain Bankta yer alan Britain Missions aracılığı ile görevler alabilir.Bu görevleri icraa ederek yüksek oranda Ticket-Para ve de çeşitli itemlar kazanabilirsiniz.Quester görevlerine her hafta bir yenisi eklenecektir.Mevcut görev sayısı şuan için 14 tür.
Balık ağı düzenlemelesi;
- Balık ağlarına S.O.S takılması aktif edilmiştir.Bunun yanında çeşitli balıklarda ağlarınıza takılabilir.Bu balıkları yiyerek strength ve diğer statlarda geçici olarak magic yükselme yakalarsınız.
Dilenci Çocuklar
- Çeşitli şehirlerde yer alan dilenci çocuklara çeşitli eşyaları hibe ederek ticket kazanabilirsiniz.
Elven Bow - Heavy Crossbow
- Elven Bow'daki damage ve hız problemi giderilmiştir.Bunun dışında Heavy Crossbow'da aktif olmayan Dismount Bonusu aktif hale getirilmiştir.
Step Pounch
Sistemimize eklenen yeni etkinliktir.
Düello Sistemi
Yer alan çeşitli problemler giderilerek yeniden aktif edilmiştir.
Diğer
Sunucu da yer alan diğer irili-ufaklı problemlerde gözden geçirilerek düzeltilmiştir.


Ramazan-ı şerif ayına özel olarak her gün saat 23.45 te Quest olacaktır.Questin hemen akabinde gm topuk, zar, explosion, steph pouch, ve pvp etkinlikleriyle programımız sahura kadar devam edecektir.Ramazan ayının bitiminden sonra etkinlik başlangıç saatlerini normal saat dilimlerine alarak etkinlik takvimine uyulacaktır.
İlerleyen günlerde 3'er veya 4'er gruplar oluşturularak etkinlik ligi yapılacaktır.
Etkinlik ligi adına plan ve program tarzı şu şekildedir.
-Etkinlik ligi, oyunculardan oluşan 3'er veya 4'er gruplar
oluşturularak, sunucuda aktif olan etkinliklerle turnuva
şeklinde bu grupların yarıştırılacaktır.
-Her etkinliğin zorluk derecesine göre puanlar taksim edilir.

______________________________________________________________
------Etkinlik Puanlaması ve İşleyişi-----(SlayerTr)--------
______________________________________________________________

1-) Gm Topuk: (12 PUAN)
_________________________
-Oluşturulan grupların bütün üyeleri etkinliğe katılırlar.
-Oyuncuların büyü, potion ve silah kullanması yasaktır. Herkes
grubuna verilen renkteki giysiyi giyer.
-En son hayatta kalan oyuncu hangi gruptaysa o gruba puan
geçer.
2-) Zar Turnuvası: (8 PUAN)
______________________
-Her bir grup başka bir grup ile yarışacak şekilde, gruplar
eşleştirilir.
-İki grup yarışırken diğer gruplar yarışı izler.
-Bir grubun bütün elemanları zar attıktan sonra sayılar
toplanır. Toplamda sayısı büyük olan grup kazanır.
-Yarış turnuva şeklinde ilerlerken 1. olan grup puanı alır.

3-) Explosion Yarışması : (18 PUAN)
_________________________
-Bütün gruplar explosion alanında aynı anda etkinliğe başlarlar
ve en son hayatta kalan grup etkinliği kazanır.
-Herkes grubuna verilen renkteki giysiyi giyer. Silah, potion
ve büyü kullanmak yasaktır.

4-)Step Pouch: (15 PUAN)
___________________________
-Step pouch yazılımı gereği 2 grup etkinliği yaparken diğer
gruplar izlerler.
-Zar etkinliğindeki gibi gruplar eşleştirilir. Etkinlik
turnuva şeklinde ilerlerken 1. olan grup puanı alır.

5-) Boks Turnuvası : (13 PUAN)
__________________________
-Gruplar tekrardan eşleştirilir ve etkinlik turnuva şeklinde
ilerlerken 1. olan grup puanı alır.
-Grubun bütün elemanları aynı anda etkinliğe katılır.

6-) PVP: (30 PUAN)
________________________
-Gruplar eşleştirildikten sonra grupça pvp yaparlar.
-Etkinlik turnuva şeklinde ilerler. 1. grup puanı alır.



///////////////////// ÖDÜLLER //////////////////////
-Bütün grupların toplam puanları listelenerek grupların
sıralanması yapılır.
-İlk 3 grup bizim tarafından belirlenen ödülleri alacaktır.
-Puanlama sonucunda ilk iki sıraya giren grupları aralarında
tekrar pvp turnuvası düzenlenir. Kazanan gruba 1 adet X Ödülü,
Kaybeden gruba Y Ödülü kazanma şansını elde eder.
Grup elemanlarını kendi aralarında kısa bir pvp turnuvası düzenlenip.
Grup 1.sine Özel ödül verilecektir.
Reklamlarınızla her Allah'ın günü pazar alanımızı şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Karakterinize söyleyeceğim yok tabii ki.
Nmeron : Reklamlarınızla her Allah'ın günü pazar alanımızı şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Karakterinize söyleyeceğim yok tabii ki.
pardon ama sunucuya girip reklam yapmaya kalkan oyunculara ne biz girip reklam yapın dedik nede herhangi bir sunucudan player çekmeye çalıştık 11 aydır bu sunucuda hiç playerın olmadığı zamanlarda oldu ama biz hiç kimsenin sunucusuna giripte bu tarz bi reklam yapma peşine düşmedik suçlama yaparken önce bi düşünmelisin.
Hangi player elinde bir kazanç vs. Olmayacağını bile bile reklam yapar ki?
Nerdeyse 1 yıldır sunucuda oynayıpta sunucudaki player artışını kendince başka sunuculara girip desteklemek isteyen oyuncu.Ayrıca bizim sunucumuzda yapılan reklamlar için biz hiç bi zaman herhangi bir serverin konusu altında tartışmada başlatmadık.Ayrıca yapabileceğin çok fazla şey varken neden konuların altında karalama kampanyası başlatmaya çalışıyosun ki ? karakter zayıflığı meselesini bence sen bi daha düşün.
Forumda herhangi bir sunucu altında 1 tane bile yorumum var mı bak bakalım arkadaşım. Bu iş zaten oluyordu arada sırada ama günde 15 kere olmaya başlayınca can sıkıyor. Hatam olduysa affola sadece uyarmak istedim. Eğer yazım rahatsızlık verdiyse sildirebilirsiniz. Ama tavsiyem yaptığınız işin arkasında durmanız veya arkasında duramayacağınız bir iş yapmamaniz.
bizimde hiç bi zaman hiç bi sunucu için iyi veya kötü bi yorumumuz olmamıştır art niyetli düşünülmemesi için,kimseye taş atmışlığımız yok ama şahsımıza ve sunucumuza bi söz geldiğindede bu savunmak en doğal hakkımız.Biz bu işi bu kadar zamandır yapıyorduk ve kimse bize böyle bişeyle gelmedi biz yaptığımız işin ve işlerin her zaman arkasındayız oyuncuların diğer sunuculara girip yaptıklarını hiç bi zaman sorgulamadık takipte etmiyoruz bundan sonrada etmeyeceğiz slayertr yeni bir sunucu değil açıldığı zamandan beri bu işi yapıp yapamadığımız zaten ortada önerin içinde teşekküler.

Sizede kolay gelsin iyi çalışmalar.
Aksiyonlu başlık olmuş değerlendireyim bi.
DIEMASTER 1 - NMERON 0
Öncelikle ben yeni yetme bir adam değilim UO Camiasında... benim 2002 2006 yılları arasında hizmet verdiğim dönemde UO'ya SlayerTr'nin başında iken bile birçok sunucuya yardım etmiş,Ücretsiz her türlü desteği ve yardımı esirgememiş biri olarak, SlayerTr deki bir çok arkadaşım tarafından garipsenmesine rağmen yardımda bulundum.2002-2006 yılları arasında bu camia da olan herkes de beni tanır.Eğer o arkadaşlar bu forumu takip ediyorlarsa zaten kendileri de söyleyeceklerdir.Kaldı ki benim görev yaptığım tek sunucuda SlayerTr değildir.Başarılı olan bir çok sunucu da görev yaptım.İstatistikler ortadadır.Ben bu görevleri yaparken o dönem açılan birçok sunucunun REMOTE'una bile sahiptim.Çeşitli yardımlarda bulunuyordum.O DÖNEM BENİM YARDIM ETTİĞİM! VE DE BENİM YARDIMIMDAN SONRA (Kİ BUNA ÜCRETSİZ KURDUĞUM ONLİNE ACCOUNT SİSTEMLERİDE DAHİLDİR) BENİM YAPTIĞIM BİRŞEYDEN SONRA BAŞINA BİR HALEL GELEN VARSA! Gelsin buraya konuşsun.Yeter artık.İnsanlarında bir limiti vardır.Sizlerin oyuncuları gelip CURVEUO ya gelin dediğinde biz size gelip bu ne arkadaşım diye ayar vermeye mi kalktık ? size karşı terbiyesiz ithamlarda mı bulunduk ? Başarısızlıkların bedelini başkalarına maal etmeyin.Bizde uzun süre başarısızdık.Ve de kendimizi düzeltmeye çabaladık.Eksiklerimizi tamamladık.Halen daha devam ediyoruz....Rekabet edeceksek bu işi sistemler, hizmetler üzerinden yapalım.Artık aranızdaki sunucu rekabetlerine şerefli kriterler getirin.Burada sadece CurveUO için demiyorum.Bize günlerdir DDOS saldırısı yapanlar kimlerse onlarada diyorum...Sunucumuzu sabote etmeye çalışanlara da diyorum.Açık konuşayım! İstediğinizi yapın.Bizim bu yoldan dönmeyeceğimizi 10 aydır anlamanız gerekirdi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.