Söz konusu topic : https://www.sphereserver.net/index.php?showtopic=47787

Sphereserverin yaklaşık 1 aydır en ufak bugının bile fixlenmemesi konusunda şikayetçi olduğum bir konu.

-İletim zamanı 1-3 ay arası değişen buglarımın olması ve adminin bir kere bile gelip bakmaması.

-Mrsugarcube(sp. developeri)'ye neredeyse flood denilebilecek sayıda PM atmama rağmen en azından flood yapma diyecek bile bir cevap yazmaması.

-Hiçbir yetkilinin ilgilenmeyişi, hiçbirinin sphereserveri takmayışı.

-Bu kadar yavaş geliştiriliyor, sphereserverin başında geliştirecek sadece 1 kişi var, buna rağmen kaynak kodların yayınlanmayışı.

-İlettiğimiz bugların karşılığında, işten kaçma amacı gibi görünen "scriptingle de yapabilirsiniz" denilişi oysaki scripting ile denendiğinde başka bir hardcoded bug çıkması.

-Sphereserverin 1 kişi tarafından geliştirilmesi ve başkalarının bu kadroya katılmaması yada istenmemesi.

-Bu yavaşlıkla ve her releasede istemeden yeni bir bug çıktığında, shard ownerlarının mağdur olması ve üstüne "Developerların da yaşaması gereken bir yaşamı var" türü cevaplar almaları.

-Bir hata düzeldi derken aynı releasede çekirdek sistemlerin birinde hata çıkması ve bunun iletilip farkedilmesinin en az 3-4 hafta sürmesi.


Yukarıda daha sayılabilecek onlarca sebep yüzünden forumlarında şikayet amaçlı bir topic oldum. Kullanıcılarınızla destek olursanız sevinirim.
Uo çok eski bir oyun oldugu için bu günlere kadar geliştirilerek gelebildigine şükür etmek lazım.Ha neden ar-ge 'de 1 kişi var diyosan eger bence kod paylaşmama istegi olabilir bunun sebebi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.