Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır bir kaç sunucu hacklenip oyuncu bilgilerine ulaşılmaktaydı. Bunları yapan arkadaşlar isim benzerliğimizden dolayı hemen hemen hep beni bulmakta. Son olarak yine sazan.avi benzeri isim benzerliğinden dolayı kendini ele veren bir arkadaş paylaşacağım. 3500 küsür hesabı olan bir sunucuyu hackleme girişiminde bu arkadaş. Aman diyim kendinize dikkat edip sql dosyalarınızı saklayın. Kısaca özet geçeyim.

Piyasada 2 adet Semih Başoğlu mevcut.

1. Kendi şahsım olan Semih Can BAŞOĞLU Facebook : https://www.facebook.com/semih.basoglu

2. İsim benzerliği olan Semih Cevdet BAŞOĞLU Facebook : https://www.facebook.com/

Her ne hikmet ise herkes bu arkadaş diye beni ekleyip hack olayları hakkında ya fikir soruyorlar yada suçlamada bulunuyorlar. Piyasada ki bütün sunuculara saldıran bu arkadaşlar gerek account dosyalarını gerekse sunuculara DDoS saldırıları yapmakta.

Şuan aktif olan sunucu sahipleride bu karışıklığı çözemedikleri için beni Facebook üzerinden ekleyip küfür bile ediyorlar. Bu iki kişiyi karıştırmayın. Ayrıca bir kaç ekran görüntüsü de ekleyeyim.

Resim 1

Resim 2

Resim 3

Ayrıca konuda Trina'nın isminin geçmesi de bir hayli ilginç. İsim benzerliği yaşadığım bir arkadaşta piyasada sunucusu bulunan bir arkadaşımız.

Geçmişten bir konuşma ;

Resim 1

Resim 2

Bu olayların sık sık başıma gelmesi yüzünden bir açıklama yapma gereği duydum.
[br]
Kendinize dikkat edin :)

Sevgilerle...

Zippo

** İçerik paylaşımına izin verilmemektedir. /Gh
https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/kurallar-q46549


Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-01-12 13:38, 8 yıl önce)
İnsanlıktan nasibini almayan emek hırsızları!
İçerik paylaşımı derken ?

Buranın sunuculara emek veren yöneticilerin ve oyuncuların takıldığı bir platform olarak biliyorum. O kişileri uyarmak en doğal hakkımız sanırım. Gördüğümüz şeyleri görmezden gelip paylaşım yapamayacaksak, burada ki insanları uyaramayacaksak buranın amacı nedir bana bir açıklar mısınız ?

Emek çalma girişiminde bulunacak adamlar. Ultima Online oynayan emek verip skill kasan adamlara kast edecekler sonrada kalkıp burada paylaşmayın ?

Saçma bir yönetim anlayışı.

Ayrıca eminim ki bu işte parmağı olan adamlar bu yazılarımı okuduktan sonra ağlamaya başlamıştır.
Neophyte
26.6001
Yeterince açıklayıcı olmuşsunuz, durum anlaşılıyor. Kişileri daha fazla ifşa etmek doğru olmaz. Aynı durum başınıza gelse sizin de hoşunuza gitmez. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz, her şey net endişeniz olmasın.
Sanırım farklı yerlerden bakıyoruz konuya.

Bir kişi birisinin emeğine saygısızlık ve saldırı yaparsa ifşa edilmeli. Bu platformun amacı bilgi paylaşımı değil mi ? Yanlış yapan kişileri elbette ifşa etmeliyiz ki insanların canı yanmasın verdikleri emekler çöp olmasın. Aynı durum benim başıma gelse ve benim hakkım da böyle konular çıksa siteye bile girmem. Eminim ki gelip şikayet bile edilmişimdir. Ama emin olsun ki o arkadaşlar iki gram gururları olsaydı yaptıkları işin ne kadar utanç verici olduğunu bilirlerdi.

Yönetim olarak tutumunuz hiç hoş değil. Sunucu açıldığında gelip reklam yapalım. Sunucu hakkında kötü yazı çıktımı gidip sildirelim ?

Bu platformda benimde başıma benzer bir olay gelmişti. Kimsede kalkıp ne konuyu sildi nede konuyu kilitledi.

Emek hırsızlarına çanak tutmak moda oldu Ultima Platformlarında.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.