Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar son günlerde bu serverin sahibinin sağa sola saldırmasından dolayı artık bana bıkkınlık gelmiş durumda hiç resim falan koymakla uraşamicam ama gerçekler bilinsin istiyorum

sağa sola saldıran kişi bu serverin sahibi gavatardır

serverina player çekmek için ailelere edit yapmaktadir

nebulayi günahım kadar sevmem ama şu yapılan nebula videolarını montajlayan ta kendisidir

elmoth açıldığı gün 100 player olmasını kaldıramayıp saldırmıştır aklınca playerları oraya geçirmeyi hesaplamıştır

pyramidin host deiştirmesine neden olan saldirilarida bu arkadaş yapmiştir

kendisi aklını uo ile bozmuş işsiz kompleksi adamın tekidir.1,5 senedir serverine adam çekmeyi başaramayıp kafayı yemiştir

kendisi serverimiz tamamen bedavadir demiş sonra serveri paralı yapmaya karar vermiştir ondan sonrada g.tü yemeyip geri dönmüştür

şimdide pyramidden çakma bir köy sistemi koymuştur

cukkasını almak istiyen kompleksli bu adamın serverina itibar etmeyin
Ya o server da burak da cacık zaten...

bot koymuş lale 75 player diye amk oynayan 10 kişi yok kimi kandırıyorlar...

saldırıp duruyorlar sağa sola lamerler, durmadan birilerini karalama çalışması bu beyinsize uo öğretene lanet olsun


** uyarı V, hesap kapatıldı

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-15 17:22, 10 yıl önce)
üslubun çok bozuk bence biraz düzeltmelisin belli ki bir şeye kızmışsın sinirini u-sde ağızını bozarak çıkartma istersen.
kafayı uo ile bozmuş sağı solu karalamaktan başka işi yok diyen kişi aynı şeyi bir başlık altında kendisi yapıyor U-s platformu gerçekten eskiye nazaran komik ve vasat bir hale gelmiş.

tam 1.5-2 haftadır Tns'de oynuyorum herhangi bir olumsuzluk görmedim. Eğer dediğin gibi edit,saldırı v.s bir şey varsa bunu kanıtlarıyla göstermen lazım aksi taktirde u-s yönetiminin bu konuya el atmasını rica ediyorum. Çünkü gerçekten bıkkınlık getirdiniz yok ahmet mehmete saldırmış mehmet emreye edit basınca emre gitmiş ondan bundan script almış vs vs. İlkokul çocukları gibisiniz yemin ediyorum sadece boş laf. Ve dikkatimi çeken şey hep aynı kişilerin aynı sunucuları kötülemesi xx kişisi 1. serveri kötülerken xxx kişisi 2. serveri kötülüyor sabah akşam. Ultima online'i bu günlere getirenler de sizin gibi sadece laf kalabalığı yapan boş insanlar.

Ben sunucuda oynayan biri olarak şu laflarınızı tahammül edemezken sunucu sahipleri nasıl dayanıyor anlamıyorum. İcraat sıfır,emek sıfır eleştiri diyince hepiniz 50 yıllık uo'cu kesiliyorsunuz be abicim.
Tns de anti edit sistemi vardır, yapılan her adım loglanmaktadır klasör klasör. Sunucumuzun sahibini böyle ithamlarda bulunmanızın bir gerçeklik payı olduğunu paranoyaklık derecesi olarak buluyorum. Kaldı ki son 2-3 haftadır bizde saldırı alıyoruz hem sunucumuza hemde web sitemize. Logları bizde mevcut. Saldıranların kim olduğunuda biliyoruz. Lakin biz gerekli tedbirleri aldık, firewall engelliyor saldırıları. Nedense tüm sunucu başlıklarda TNS hedef alınmaktadır. Gayet manidar. Sunucumuzda Bot yoktur. Lakin olan sunucuları ifşa edebilirim. Biz 10 player online ikende 10 player olarak gösteriyordu, 4 hafta önceki istatistiklere bakarak görebilirsiniz. 60ken de 60 olarak gösteriyoruz. 100kende 100 olarak göstereceğiz. Bazı sunucular gibi bot ekleme alışkanlığımız yok. Bizim için 'quality over quantity' :) her 2 başlıktan birinde tns saldırıyor, tns ultima strika a saldırıyor tns ona saldırıyor gibi abuk mesajlar atıyorsunuz. TNS nin ultimastrike a saldırmasından ne gibi bir kazancı olabilir saçma sapan mesajlar atıp duruyorsunuz. Fake accountlar yaratıp şizofren gibi kendinize cevaplar atıyorsunuz :) gerçekten ironik.

Bu konu hortlak tarafından düzenlendi(2014-02-15 17:37, 10 yıl önce)
hortlak : Tns de anti edit sistemi vardır, yapılan her adım loglanmaktadır klasör klasör. Sunucumuzun sahibini böyle ithamlarda bulunmanızın bir gerçeklik payı olduğunu paranoyaklık derecesi olarak buluyorum. Kaldı ki son 2-3 haftadır bizde saldırı alıyoruz hem sunucumuza hemde web sitemize. Logları bizde mevcut. Saldıranların kim olduğunuda biliyoruz. Lakin biz gerekli tedbirleri aldık, firewall engelliyor saldırıları. Nedense tüm sunucu başlıklarda TNS hedef alınmaktadır. Gayet manidar. Sunucumuzda Bot yoktur. Lakin olan sunucuları ifşa edebilirim. Biz 10 player online ikende 10 player olarak gösteriyordu, 4 hafta önceki istatistiklere bakarak görebilirsiniz. 60ken de 60 olarak gösteriyoruz. 100kende 100 olarak göstereceğiz. Bazı sunucular gibi bot ekleme alışkanlığımız yok. Bizim için 'quality over quantity' :) her 2 başlıktan birinde tns saldırıyor, tns ultima strika a saldırıyor tns ona saldırıyor gibi abuk mesajlar atıyorsunuz. TNS nin ultimastrike a saldırmasından ne gibi bir kazancı olabilir saçma sapan mesajlar atıp duruyorsunuz. Fake accountlar yaratıp şizofren gibi kendinize cevaplar atıyorsunuz :) gerçekten ironik.

sadece 1. cümleni okudum. şunu söylemek gerekirse anti edit sistemi saçmalık ötesidir yani bir işleve sahip değildir
Nasıl değildir, scriptin içeriğinde ne olduğunu biliyormusunuz? Bilmiyorsunuz.. öyleyse?
mesela türkiye'de de adalet vardır. akpli bir bakana dava açabilirsin ama adaletin de sahibi akp olduktan sonra ne anlamı var ?
Mesela çamur at izi kalsın yöntemi vardır. TNS Sunucunun en zenginler listesi günceldir. En zengininin yanlış hatırlamıyosam 30m civari parası vardı. girip bakabilirsiniz. Diğer sunuculardaki gibi 34535345m göremezsiniz. Edit nerde belli, yormayın kendinizi, başka sunucularda parayla char satan ownerlar tanırım :) 1000tl nin üzerinde para alıp 9 char editleyen, her ay 50-100tl karşılında oyun içinde 40-50m para veren ownerlar bunlar
tnsde edit olduğunu iddia edenlerin isim ve kanıtlarla konuşması daha sevimli olur. ben şahit olmadım hiç.
Biz u s de evayla ilgili konular acarken burası evayı şikayet yeri değidlir diyerek konular kapanıyordu.İş Tns gelince hiç öyle şeyler göremiyorum
Bu sitenin yönetim kadrosunda zaten zerre karakter yok. Ayrımcılığı sürekli olarak yapıyorlar. Bu olay bu site var olduğundan beri var zaten. Kendi adamlarını kayıyırlar. Hoşlarına gitmeyeni , çekemediklerini de karalarlar ya da izin verirler başkalarının embesil şekilde yazı yazmasına. Kalitesiniz mahlukatlar.

@Xantier
Senin adelet zihniyetine tüküreyim çocuk. AKP'li annen baban iyi yetiştirmiş seni.

@akrephan
Bu arada kalitesiz herif. Herif edit yapacak olsa heriflerin köylerine spawn mı koyar ver lan parasını der direk Tame skilini verir adama. IQ fakiri seni. Adama aranızdan birisi mesaj atmış benim hiç bir alakam yok geri verir misiniz karakterlerimizi şeklinde. Xeon da iyi niyetinden mesaj atmış sizlere de. Aptallığınıza banlattınız kendinizi. Gidip şimdi bir tarafınızı avuçlayın. Bu arada sizden sonra hiç bir guild gitmedi diye biliyorum. Rahat duramayana siktir çeken bir kadro var TNS de. Sizin gibi IQ fakiri insanlar zaten oynamasın bu server da. Daha dün gördüm 20 tane post atmış foruma girip birde karalama yapmıyoz diyor. Ağladınız okadar ban yedik ban yedik diye. Ondan sonra da gelip adam tutuyor diyor. Girip önce TNS forumlarında başka serverın reklamını yap. Adam uyarsın seni ondan sonra da gelip küfret ban ye. Gel sonra burda efelik tasla. Siktir hadi. Kaç yaşına gelememiş ultima da kibriyle böbürlenen gevşek herif birde gelmiş tükürdüğünü yalıyor diyor. Sen herkesin bir tarafını yalamışsın zaten. Yalamaya devam et sana engel olmayalım. Kudurun amk piçleri.

@Ghlahn
Bu arada bilip bilmeden TNS ownerının hesabını kapatmışsın sanırım North Shield diye. Olum beyin fıkarası herif okulundan giriyor internetine. Aynı ipden bu platforma giren kaç kullanıcı var aceba. Kodumun beyinsiz herifi birde tutmuş serverını kapatıp faydalı olabilirsiniz yazmış. No brain. Adam girip burda karalama yapmak istese okulundan mı girer lan.Proxy diye birşey var Thor var girer yazar kafanızıda siker sizin. Çok güldüm buna ya. Birde HayvanSever mahlukatı sizden bunu bekliyorduk yazmış yazısına da. Provakatörlere malzeme çıkaran kalitesiz bir oluşum burası.

İnsanlar küfür etsin binbir türlü iftira atsın. Bir taraflarından sürekli bir şey uydursunlar. Bu sitenin adminleride paşalar gibi görmezden gelsin. Kendi adamlarına laf kondurmasınlar.
Adamsan silme mesajı da herkes okusun.
Ben hiç küfür etmedim zaten server edit dedim banlandım =) ki edit bize basıldı hiç tanımamıza ragmen parayla item sattığını arakdaşlarımızdan ögrenince tnsde oynanmıcagını herkeze bildirmek istedik .. Biz hiç geri gelmek istemedik online playerı olmayan servera Xeon cağırdı bizi 2,5 saat player aradık trakingle butun harita markımız var 27 kişi wardı 11 i bizdik stafa page attıgımızda bizi bi dolastır nerde 100 player dediğimizd 4kişi gösterebildi aciz bir server yalancı ve editçi
Neophyte
26.6001
Yorum yok

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-03-13 15:08, 10 yıl önce)
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.