Merhabalar;

Yılların eskitemediği şarap gibi yıllanmış olan ve eminim her birinizin bir çok anısının bulunduğu UO Kings sunucusu yeniden sizlere kapısını açmayı hedefliyor. Tadını başka sunucularda yakalayamadığımız, kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz UO Kings dünyasını eski tadında ancak yeni teknolojiye ayak uyduracak şekilde modernize ederek sizlere sunmayı planlıyoruz.

Bu süreç içerisinde öncelikli olarak :
Web sitemizi hazır hale getirme çalışmalarımız devam ediyor.
Harita güncellemelerimiz son hızında sürmektedir.
Kodsal alt yapımızı yeni emülatör şartlarına göre modernize ediyoruz.
Clientimizi minimize edip sade ama stabil bir client yaratma peşindeyiz.
Oyun içi dinamikleri tekrardan kontrol ederek dengeleri oluşturmayı hedefliyoruz.

Bu hedeflerimizde bizlere destek vermek, hataları bulup bize iletmek isteyen arkadaşlar ile beta çalışması yapma niyetindeyiz.

Nedir bu beta testi?

Beta testi yaklaşık 2 haftalık bir süre içerisinde oyunun her türlü dinamiğini test etmenize imkan sağlayan eşyaların, olayların, senaryoların, aksiyonların oluşturulup bunları birer birer denetlememiz ve sorunları ayıklamamızı sağlayan bir süreçtir.

Bu test içerisinde karakterler isteğiniz dışında değiştirilip, farklı senaryolara yönelmenizi gerektiren durumlar oluşturulabilir. Bu testler sırasında bulduğunuz hataları bize ilettiğiniz taktirde Beta Test puanı kazanacaksınız. Sadece hata iletmek ile sınırlı değil. Oyunun belirli saatlerinde yapılan test etkinliklerinde, etkinliklere katılan herkese beta-test puanı verilecektir.

Beta test puanlarınız biriktikçe beta testin sonunda oyunculara açılacak sunucumuzda ayrıcalıklı olarak oyuna başlayabilir ve bir çok ödülün sahibi olabilirsiniz.

Beta teste başvurabilmek için :

https://www.uokings.net/forum/sendmessage.php adresindeki Beta-test başvurusu kısmını seçiniz ve aşağıdaki örnek gibi bir form hazırlayıp bize gönderiniz.

Adım Soyadım : 
Doğum tarihim : 
EPosta adresim :
UO Kings forumlarındaki nickim :
Cep telefon numaram :
Yaşadığım şehir :
Oyunda bulunabileceğim saatler : 
İstediğim kullanıcı adı :
İstediğim şifre :
Kaç senedir ultima online oynuyorum :
UO Kings de daha önce oynadım mı :
Ne tarz oyun karakteri ile oynuyorum ( tamer, mage, warrior ,craft vs ) :
Daha önce her hangi bir beta-test sürecine katıldım mı :

Bu bilgileri doldurarak https://www.uokings.net/forum/sendmessage.php adresindeki Beta-test başvurusu kısmını seçiniz ve formu bize gönderiniz.

E-Posta adresiniz ve cep telefonu bilgilerinizi hatalı girmeniz beta-test'e kayıt olmanız için gereken kodu almanıza engel olacaktır. Bu sebeple kesinlikle bu bilgileri doğru girmenizi rica ederiz.


Web sitemiz : https://www.uokings.net/
Forumlar : https://www.uokings.net/forum
İletişim :https://www.uokings.net/forum/sendmessage.php

Bu konu Nemesis[Berk] tarafından düzenlendi(2014-05-12 00:23, 9 yıl önce)
Silindi
Journeyman
1
kodsal dedin beni bitirdin. bakalim sen kimle birlesecen
laa olm git işin mi yok
yaşadığım şehir ne lan cep telefonuna mesaj atcaklarmış bi de :D:D kimseee oynamııcakk bi de betaya adam mı beklionuz :D
Başarılar.
kolay gele de, boş işler.
Birleşin sıkı sıkı sarılın alıştık artık.:)
Adamlar tanıtım yapmış konu nereye gitmiş yine.

Başarılar bekleyip gorecegiz.
Beni kim sanıyorsunuz anlamadım ki. Senelerdir aynı acc aynı bilgilerle yazarım forumda şimdiye kadar bu şekilde şahsa yönelik terbiseyizce iftirada bulunanlarla hiç karşılaşmadım. İyice çığrından çıktınız. Hayır forum yönetimi de izin veriyor hakaretlere iftiralara onu da anlamış değilim.
Not:Özel Mesaj atılmıyor. Hiç değilse onu düzeltin de bu tarz yazılarımızı bari öm ile yapalım.
Berk hayırlı olsun kardeşim. Umarım tutar piyasa çalkantıda..
isvicrelizengin : yaşadığım şehir ne lan cep telefonuna mesaj atcaklarmış bi de :D:D kimseee oynamııcakk bi de betaya adam mı beklionuz :D

sen kahinmisin?

-wisQuen- : Başarılar.

teşekkürler

augustus24 : bir kaymağı yiyip gerisine gözü diken açgözlü daha :D 2000lerde tuttu bitti neyin tekrarı bu? başka yoldan coşamayan uoya saran adamları avutuyoruz :D

berk yoktun çoktur piyasada hayrola süper koder yaşamın sekteyemi uğradı? nasaya giremedinde şansı uo serverindemi deneyelim dedin? :D hani bir ara millete atıp tutuyordun ben süperim süper kod yazarım siz hiçsiniz ezikler diyerek :D şu mesajında bile makyajın kokusu geliyor. allah ıslah etsin inşallah.

Yorumunun benim yada sunucumuzla ilgili olmadığını var sayıyorum. Attığın bütün mesajlar sunucuların reklam konuları altında ve hepsi iğneleyici mesajlar. Yanlış davranışlar içerisindesin uyarmak istedim. Ayrıca özel hayatım seni enterese etmez. Beni bilen de bilir.

Joshepx : Adamlar tanıtım yapmış konu nereye gitmiş yine.

Başarılar bekleyip gorecegiz.

Teşekkkürler.

Xandra : Berk hayırlı olsun kardeşim. Umarım tutar piyasa çalkantıda..

Teşekkürler.
Başarılar,

Nemesis[Berk] tahmin ettiğim kişiyse başarılı olacağına eminim.
Alt tarafı bir private uo sunucusu görende Blizzard WOW'ın yeni sürümünü çıkartıyor sanacak -_-" Bence gamershell'den beta kodu dağıtın
Yaptıkları işin ciddiyetini ölçmek sanamı kalmış (:

Bu arada forumlar bazen git gel yapıyor bilginiz olsun.
Az kaldı bana da server açtırcaksınız :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.