Merhabalar,

Sunucular için geliştirmiş olduğumuz sunucuların genel kapsamlı olarak istatistik bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz.Pasta grafik olarak daha önceki tarihlere ve gün sonundaki toplam oyuncu sayılarına, rekorlarına, sunucu tanıtımlarına ve sunucular için ayırdığımız özel facebook sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Sitemiz hakkındaki fikirlerinizi bu başlık hakkında belirtirseniz seviniriz.

İyi forumlar

Web Site : Uocuyuz.biz
Hayırlı Olsun.
Hayırlı olsun yalnız tek bir dileğim var baya geliştirmeniz şuan adam gibi bir istatistik yok güzel bir şekilde sizden tek isteğim bu :)
iyi çalışmalar
Başarılar..
Başarılar fakat uo'ya artık proje yapmak gerçekten saçma.
Teşekkürler.
UO ya destek neden saçmalık olsun? Oyunu paraya çeviren ve suyunu çıkartanlara ve her sunucuya saldırıp duran tiplemelere hesap sormak lazım...
tenebris : UO ya destek neden saçmalık olsun? Oyunu paraya çeviren ve suyunu çıkartanlara ve her sunucuya saldırıp duran tiplemelere hesap sormak lazım...

Uo'nun destek olucak bi kısmı kalmadı artık sphere oynayan kişi sayısı 300 kişiden fazla değildir.
Destek veren zaten biziz Efe TATAR.
Uocuyuz.biz : Destek veren zaten biziz Efe TATAR.

Demek istediği herhalde Ultima Online oyununa destek vermeye gerek kalmadığıdır. Çünkü kimse inkar etmesin ama takip ettiğimden yola çıkarak, 2009 yılındaki oyuncu sayısıyla 2013'de ki oyuncu sayısı arasında dağlar kadar fark var. Genellikle çoğu sunucu 50-60 online gözüküyor ama işin aslına gelinince 15-20 den fazla oyuncu olmuyor. Büyük bir değişim lazım, en azından High Seas gibi sunucular açılması şart. Grafiksel, sistemsel açıdanda yenilikler yapılmasıda lazım. Ama en önemlisi bu oyunu tekrar eski günlere döndürebilmek için baya büyük bi reklam lazım. Onuda kimse yapmayacağı için güle güle UO demek en mantıklısı olacaktır. Zaten birçok kişinin öğretim hayatını çalmıştı, bence en doğrusu bu :-)
Neophyte
26.6001
Sunucuların istatistik bilgilerine ulaşabileceğimiz bir kaç site daha var bildiğim kadarıyla. Sizi farklı kılacak özelliklere ihtiyacınız olsa gerek :) Görsel olarak yetersiz bulduğumu söyleyebilirim. Sade ve aradığımı hemen bulduğum bir siteyi tercih ederdim.
Sunucu ayrintilari gunluk maksimum grafikleri ve bilgileri siteye eklendi.
Uocuyuz.biz : Sunucu ayrintilari gunluk maksimum grafikleri ve bilgileri siteye eklendi.
Yeni eklentiler güzel fakat, görselliğe biraz önem vermen gerek çok göz yoruyor.
Teşekkür ederim.Önce sistemsel gelişmelere bakıyoruz görsel düzenlemek daha basit :utangac1

Sağolsun u-s üyelerinden birisi banner yapmış onu yerleştirdik biraz daha güzel görünmeye başladı.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.