simdi tekrar ultima'ya donmek istiyorum ama bakiniyorum da guzel bir sunucu yok gibi. 250 player ceken iki sunucu onerildi ikisi de birbirinden beter, actionu baltalayacak her turlu sey var.
evde sıkılıyorum karahan online falan öle bi saçmalığa başlıcam maksat vakit öldürmek private wow server ına başlamayıda düşünüyorum
-Sidious- : Alper konuşmuştuk zaten biz ama yazam yinede şuanda oynancak server yok bundan sonrada olmaz. en son dönemlerde bi kaç deneme yapıldı skill dummysiz falan serverlar açıldı onlara hevesle başlamiştim ama onlarda yok şimdi artık biz zevk alamayız bu oyundan 2 mizde eski oyuncularız bizim için bitti nebula diyorlar aman diyim nebula acınası durumda brit e gir pk charla sağlam çıkarsın o derece bomboş heal anatomy sunucuda bi işe yaramıyor falan bi sürü saçmalık dolu nebula arkadaşlar char verdi oynuyorum arada dedim bunun neden heal i yok lan ben ne yapcam böle olm heal anatomy bi işe yaramıyor diyorlar :S
nebulada char veriyim gir bak isitosan hiç bişiye benzemiyor
bizde yazın sıkıntıdan saçma bi online oyuna başlıcaz galiba maksat yaz geçsin malum yazlığımız yokevde sıkılıyorum karahan online falan öle bi saçmalığa başlıcam maksat vakit öldürmek private wow server ına başlamayıda düşünüyorum
keserdık dragonları lootlıyamadan acti kovalardılar şimdi öyle suncular yok tek balron kes boyada düşüyo, silahda, robede bir hazine sistemi yapıyorlar tek kasada herşey alıyorsun maşallah...