-Sidious- : Türkse bide daha hoş olur tabi inceliyelim =) Senden yardım alırım pm atar =) Başlarsak

gercekten müthiş bir oyundur..Dark age of camelot 3d motoru ile 2001 yılında kuruldu 3d mmorglarda devrim yaratıı.Efsane oyundur.Bu sene daoc un yarattıgı RVR sistemini WOW aldı denedi resmen sıctılar..WOW beceremedi rvr işini.DAOC (Dark age Of Camelot ) ise Rvr mükemmel bir dengede,MEsela Archerlar,assainsler Yani yasıyor gibi savasıyorsunuz.Benim oynadıgım dönemde Teamspeak de Naralar atıyorduk savasırken :)Gercekten müthiş zevkli bir oyundur.Özellikle kale savasları..
Leqendary : o 250 çeken sunucuların bir çoğunda ne kadar + var onuda biliyormusunuz yok öyle birşey. Şu anda Nebula ve revo hariç player sayılarına pek aldanma..

Nebula'nın ilkinde oynamıştım taa o zamanlar güzeldi herkez çok şey bilmediğinden güzeldi tabiki, bide ilk slayer tr çok hoşuma giderdi herşeyi yapmak için uğraşırdık şimdkiler gibi yok boya alıyon sınırsız oluyo kolay düşüyo vsvs böyle şeyler yok 5 kullanımlık boya zar zor yapılırdı ondan pek harcamazdı kımse cıkaramazdıda destard heryerde acti vardı çünkü :) keserdık dragonları lootlıyamadan acti kovalardılar şimdi öyle suncular yok tek balron kes boyada düşüyo, silahda, robede bir hazine sistemi yapıyorlar tek kasada herşey alıyorsun maşallah...

Şahsen ben nebulada bakımda olduğu için revoda takılıyorum ama 110 player yazıyor ama toplasan serverda 20-30 kişi var bir şüphe var şuan içinde zati revoda şişirme olabilir?
Revo derim. 110 player olduğu doğru genelde Capture the city olduğu için sağda solda playerları göremezsiniz. Kasan kişilerinde bu dönemde çoğalması ve revo'nun ph politikasını gevşetmesi iyi oldu. Skill kasmanız 3 günde full bir char elde etmenizi sağlayabilir.
Şu anda en iyi uo bence oynamamaktır.
en iyi uo yazın açılan app sunuculardan oynanır :D

uo:bokuçıktı çok yakında geliyor...
Aktif sunucular ile ilgili linkler sitenin sunucular bölümünde vardır. Ayrıca oyuncu fikri almak içinde bu serverlerin forumlarını kullanabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.

Bu konu Mysterious tarafından düzenlendi(2010-07-11 18:26, 13 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.