Bizim 13 yaşındaki cocuklarımız dakika başı server açmayıp harcadıkları parayla eagames in orjinal serverında aylık 20 liraya uo oynasalar bizim türk insanın başına bunlar gelmezdi zaten.
:no Ya Beyle Ben Server Acıcam bu Pc nin İp i Oluyorya Onu Sphere .ini de
[SPHERE]
// Name of your Sphere shard
ServName=MyShard
// The IP of your server, this will be 127.0.0.1 almost always
ServIP=127.0.0.1 Buraya ip i Yazıyorum
// The port of your server, this is 2593 by default
ServPort=2593
Sonra

//External
//..... Buraya Yazıyorum Aynı İp i Adam Veriyorum Sphere Kapatım Acıyorum Olmuyor Adam Deniyor girmeyi Server Kapalı Diyor neden Acaba ???
//2593

Tesekkürler Yardımcı Oldugunuz İcin
gel bi de burdan yak :yes
(: :D Konu nereLere SapTi (:
U-S u-s değil ya, kadro dağıldı ( kimi askere kimi işe, Allah rahmet eylesin ölen olmuştu sanırım tanede ) Bilgili insanlar profesyonelleşti, kodlama tasarım veya bilgisayar ile ilgili işlere daldı, hayatın uo dan ibaret olmadığını ve daha fazla gerçek hayata yoğunlaşmak gerektiğini anladılar ama eskiden.. Yardım topiği açılırdı 10 kişi yardım ederdi sorun çözülmezdi tekrar ederlerdi durmadan. Yönetim kadrosu iyiydi şimdiyi bilmiyorum lafta atmıyorum. Pvp serverlar UO tadını öldürdü anında bir playerın herşeye sahip olması çokta iyi olmadı. Pvp serverları batırdı aslında uoyu. Ondan önce olympus ta kasardık. Nebula da eşşek gibi kasardık. Çokta keyifli olurdu balıkçılık. Balık tut kes, yak ye yada sat :: Ama artık onu yaşatıcak server yok olsada girilmez, çünkü pvp serverları var.
Yok yardım edilcek adam yok ki. Eskiden edilirdi çünkü her soru soran sunucu açmıyodu. Ben bunu üstelenemem vs. gibi durumlar vardı millet kendi zevki için arkadaşlarıyla gerek internet kafede gerek kendi evinden deniyordu. Şimdi burda topic açan herkesin sorduğu son soru oluyor çünkü cevaplandığı an omg pvp shard açıktır diyor. Şimdi hiç bi kimse hiç bi sunucuya güvenmiyor. Tek sebebi egolar.
Bu sunucuları her ne kadar açanların suçu varsa oynayanlarında vardır.

Bir kere sizin düşüncesizliğiniz o kadar sunucu duruken heleki senelerle hatırlanan sunucular var iken siz gidipte burada oynayıp 2 gün sonra kapandıgını gorunce buraya uo bittimi ? diye başlık açıp polemik yaratıyorsunuz.

Belki yeni arkadaşlarımız başlıyacaklardır sunucu ararken boylelerine denk gelebilirler.

Sakın böyle sunucularda oynamayın.
ya bırakın takılsınlar sizene ya :D
ya bırakın uğraşsınlar sanki biz onların geçtiği yoldan geçmedik biz farklı yollardan geldik onlar farklı.. elbet bir yerden sonra gerçeği anlıyacaklardır.. bunu bizim söylememiz değil kendilerinin farketmesi onların yararına diye düşünüyorum..
Şikayet edebiliyosak farklı yollardan gelmişizdir. Biz script isteyip direk sunucu açıyomuyduk ? Benim için başta bi hobiydi zevkli oluyodu daha sonra biraz daha ilerlemek istedim sistemlerle devam ettim sonra öğrenince seneler vs. derken pack daha sonra sıktı şimdi arada C felan uğraşıyorum. Zevkli oluyor
Konuda çok komikmiş. 1 sene önce başladı ve bitti o dönem :P



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.