Novice
11.9
Öncelikle Merhabalar,

- Kafama takılan ve aynı birçok sunucu sahibi ile birlikte benimde sorunum olan Speed, injection,Easy UO gibi hile programlarının engellenemiyor olması. Şuan Türkiye'de Hilenin açılamadığı bir sunucu yok. Şimdi Her kafadan bir ses çıkar, ben engelledim, bu sunucuda açılmıyor falan gibi.. Ama İşin aslı her sunucuda hile kullanılıyor. Bunun çözümü yok mu ? Eğer yoksa Ultima Online pek fazla ilerlemez gibi geliyor bana. Yorumlarınızı Merak ediyorum. Okuduğunuz için Teşekkürler.
Türk İnsanı İşi Üslubuyla Yapmak Yerıne Ille Bır Cakallık Dusunme Konusunda Usta Oldugu Icın Bence.
Benden alıcağınız connector ile %80 e kadar koruma sağlayabiliyorum ancak bir bilgisayar mühendisi belki kırabilir..
Counter Strike gibi geçmişi Ultima Online'dan bile eski olan oyunda dahi bu kadar hile yapılıyor her hafta koruma programları güncelleniyor ginede önüne geçilemiyor.Birde bunu Ultima Online ile karşılaştırırsak tabanı kişiler sunucu sahipleri tarafından oluşturulan bir oyun olduğu için ekstra bir koruma söz konusu bile olmuyor. En fazla Counter Strike gibi stabil bir statüde kalıcak bir sunucu açılarak önlene bilir veya orjinal Ultima Online oynıycak herkez başka yolu yok gibi görünüyor şuan için.

Not;Yada 20 yaş altı giriş yapamıycak tc kimlik kontrolü olucak. :P:D
Hile yapılmayan bir oyun varmıki 2d bir oyunda hile olmasın saçma sapan beklenti içine girmeyin allah aşkına 2d bir oyunda hile olmayacakda nerde olacak arkadaş doğru demiş koskoca counter strike da bile durmadan güncellenen bir hile programı mevcutken sen neden bahsediyosun baba kafanmı güzel??
Her şekilde kırılır. Asıl konumuz takip kontrol yapılıp oyuncu kaybetmekten korkmadan bu insanları herkez banlıyormu? Açık olan belli serverlerin hepsi aynı uygulamayı yapsa kim açabilir?
Durun bakalım anlamışmıyım Counter-Strike bizim Ultima'mızdan daha eski öylemi Ultima Online yanlış hatırlamıyorsam 1997 yapımı bir oyundur Counter-Strike'ı geçin önce Half-Life çıktı ve 1999 senesiydi 2000'de Counter-Strike çıktı ki ben Ultima'nın ateri gibi olduğu zaman saymıyorum fark açılıyor o zaman hiç bir bilginiz yok ne konuşuyosunuz siz ya ?
Belki birgün editsiz, adam kayırmasız,player kaygısız bir shard açılırsa orada bu dediğini kullanmaya cüret etmiyecek playerlarda bulunabilir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.