Ultimadan Şaşmam rappelz mapellz wow bana göre değil ;;))
2002de ultimaya ring of life serverinde basladim server kapandi cok koydu daha sonra 2005 te world of warcrafta basladim halada oynarim server kapandimi derdi yok bug abuse olacakmi derdi yok. Suandada tekrar ultimaya baslamayi dusunuyorum offical serverlarda. Offical serverda oynayan varmi aramizda?

Bu konu Marker tarafından düzenlendi(2011-07-23 01:44, 12 yıl önce)
İşte bombanın pimini çektiniz. Tama daha kaliteli olurda bunu keşke burda belirtmeseydiniz. Artık bundan sonra açılacak sunucular eminim hepsi ücretli olacak :)
Bencede ucretli sunucu acmak cok mantikli sunucunun omru uzun oluyor en azından

Bu konu SerpantesUo tarafından düzenlendi(2012-01-27 00:59, 12 yıl önce)
Master
59.2997
"Ücretli sunucu açmak" fikri çok cazip gelebilir. Fakat o iş o kadar kolay değil. Sen para karşılığı bir hizmet vereceksen onun gerekliliklerini yerine getirmelisin. 1, 2 ay para karşılığı hizmet sunup, sonrasında "haydi eyvallah" deyip işin içinden çıkamazsın. Devamlılık olması gerekir. Sabırlı da olunması gerekir. Çünkü normal şartlarda kendisini sinek gibi görüp yüzüne bile bakmadığınız oyunculara cevap verme sorumluluğunda olursunuz. Adam çıkıp sana: "bu neden sorunlu, ne zaman düzeltilecek, şu şu sorunları yaşıyorum" şeklinde istediği soruyu yöneltme hakkına sahip olur. Siz de çıkıp bu adama cevap vermek zorunda kalırsınız. Para karşılığı hizmet vermenin temeli budur. Tatlı para; hiç bir zaman(!) kolay, oturulduğu yerden kazanılmaz (fazla ironik oldu ama yine de böyle yazalım).

Mesajların birinde böyle bir sunucu açacağım, fikir verin denmediğinin farkındayım. Fakat hem başlığa, hem de konunun içeriğine uygun olduğundan içimden böyle yazmak geldi.
Ultima Online a göre daha kapsamlı online oyunlar bile f2p(free to play) olarak çıkıyor ya da sonradan f2p e geçiş yapıyorken tamamen ücretli bir sunucu açmak pek mantıklı değil.Bunun yerine donate sistemi ile sunucunun kalıcılığı sağlanabilir.
Uo'nun orijinal sitesiden paralık la üyelik al indir oyna kapanması %0 uo nun orijinal server'ı
Silindi
Novice
0.1
bu marketler donateler yasal degıl ama?
Rahman_Baba : bu marketler donateler yasal degıl ama?

kullanılan sphere emulatörüde yasal değil :)
Silindi
Members
0
nasıl yani?
ücretli sunucu açmayı Türkiye'de kimse denemez. Ne yazıkki ülkemizde insanlar para ödemekten pek hoşlanmıyorlar. Bu normal yaşantımızda bile böyle. Oyun için pek az insan elini cebine atar.
Çok iyi hatırlıyorum offical server da bile 1000 lerce çek ve hayvan vardı editlenmiş çarlarda. ortaya çıkmıştı 3 4 yıl önce :)
Uo'nun tamamen ea games'in kurduğu sw da olacağını sanmıyorum



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.