ama 2d deki akışkanlık 3d de yok sanırım.Yani 2d ultima ciddi seri bi oyun.3d çok oynamadığım için pek birşey diyemiyeceğim :)
Ultima online olarak demedim... UO tarzı 3d bir oyun yapılabilir, warband gibi..
uo, 3d olmaz. olmamalı zaten. hala tartışılan konulara bak. neyse richard garriott (lord british) ultima alemine geri dönüyor ve ea ile fena anlaşmalar peşinde. ultima online 2 çıkabilir :

https://www.pcgamer.com/2011/12/12/richard-garriott-in-talks-with-ea-at-very-high-levels-about-making-ultima-online-2/
böyle birşeyden haberım vardı ama ne zaman başlarlar ne yaparlar daha pek birşey yok gibi ortada.
Ki arkadaşların fikirlerinden ve senin düşüncelerini ele alarak yola çıkarsak ortaya bambaşka birşey çıkıyor ve bu çıkan şeyin bence ultima online ile bir alakası yok.
Zamanını harcama boşa bence
Uo oyuncuları yeniliğe çok kapalı. Bence zor.
Josiah : Uo oyuncuları yeniliğe çok kapalı. Bence zor.

alakası yok. fakat bende değişmesi taraftarı olmamakla birlikte söylemek isterimki tamamen farklı sistemlerin kullanıldığı ve sunucuyu açan kişi ya da kişilerin bütün becerilerini kullanarak açtıkları bir sunucu tutar diye düşünüyorum.
uo oyuncuları yeniliğe kapalı mı ? oyunun içine edip batırılma sebebi o yenilik diye gözümüze sokulan binbir türlü serverdı zaten. geçin bu muhabbeti. osi bile saçma sapan bir ton yeni şey ekledi diye battı. bazı temellere karışmamak gerekiyor bu oyunda. işte onlara çomak sokunca oynanmaz hal alıyor. mümkünse yeniliğinizi gidin başka oyunda falan yapın.
bi ara mortal online cıkıyodu noldu ki acaba ona
Yenilik güzeldir.
osi ne zaman batti :)
osi bildiğin battı. 2 sene önce bile batıktı, expansionlardan sonra bile hala batık. gözlemle konuşuyorum. tamamen ölü resmen. olan kişiler de 6-7 harita içinde ıssız dungeonlarda gruplaşmış şekilde. benim için osi sadece baronship of cove guildi artık. sırf o guild için bile tekrar aktif edebilirim kullanıcımı. trammelin icadıyla kendi çöküşünü yarattı ultima, trammel geldiğinde, lord british çoktan gitmişti bile developer ekibinden. ea gamesin elleriyle batırdığı müthiş oyunlardan biri olarak kaldı uo. custom shardlarıyla yaşıyor şu an sadece. ama lord british ultima online 2 için tekrar dönüş yapabilirmiş, ea games ile toplantı halindeymiş. tek umut bu galiba. adam 10 senedir tabula rasa oyunu hariç hep uzaya çıktı etti ve bir köşeye çekilmişti.
Ticari olarak kesinlikle batmaz. Oyuncusu azalır çoğalır değişir. EAgames den bahsediyoruz. Mümkün değil böyle birşey. Bırakın batmayı Zarar dahi etse projeyi iptal ederler anında...
ben zarar kardan söz etmiyorum ki. para veren yine türlü türlü yerden para veriyor. uo itemi satan sitelerin de ea gamese bağlı olduğu bariz. para akışı bir şekilde zaten sağlanıyor kar ederek. ancak kalite, sistem ve para hariç aklına gelebilecek her açıdan osi battı. ultimayı harap ettiler ellerine geçirip. hani şu an ea games'in benim gözümde türk pvp serverı açanlardan hiçbir farkı yok. bol bol item eşya harita: göz boyama. gelsin bakalım müşteriler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.