Ultima Online keşfedildi ve bitti. Oyuncuları oyuna bağlayacak etken roleplay içerikli event vs. bunlar da Türk UO oyuncusuna hitap etmiyor -. Zamanında ve şuan dahi bu oyunu bir nevi CS olarak tanıtan ve ona yönelik sunucular açan insanlar sağolsun, tekrar değişmez.
Valla ne yalan söyleyim. Ben 3 yıldır UO ile uğraşmıyorum. Zamanında epey bir uğraştım. Buradan epey şey öğrendim. Öğrendiklerimi burada başka insanlara öğrettiğimde oldu. Açtığım konulardan başlıklardan bilirsiniz beni az çok. Benim gibi hevesli istekli, işsiz, başıboş, evinde Xeon server bulunan 20Mbit upload'lı Fiberoptik Bağlantı bulunan insanı soğuttular resmen UO dan. Şu sıralar tekrar başlamayı düşünüorum eski projelerimi hayata geçirmeyi düşünüyorum. Tutar tutmaz bilemem, bilinmez ama en azından egomu tatmin etmiş olurum. Ama tek dileğim eski Ultima ruhu geri gelsin... İyi akşamlar.
adam direk ego tatminine girmiş tey tey
"hevesli istekli, işsiz, başıboş, evinde Xeon server bulunan 20Mbit upload'lı Fiberoptik Bağlantı bulunan " insanı neden soğutuyorsunuz .
Bir saldırı alda gör ozaman 20mbit upload'lı Fiber Optik Bağlantını.
461 mbps 280 mbps hızlı sunucu yeterli olurmu :)
Master
59.2997
Evdeki modemle açın da osi'nin dediği gibi saldırılarda ne hale geliyor o mükemmel fiber bağlantınız görün bakalım. Ayrıca o internete ve elektriğe vereceğin parayla bağlantısı çok iyi bir makina kiralayabilirsin.

Ticari olarak EA Games; batar, zarar eden diyenler ironi mi yapıyorsunuz gerçek misiniz? 10 sene öncenin sırf mazisi ve aylık 3-5 geliri yüzünden devam ettirilen oyunu yüzünden koskaca şirkete hiç bir şey olmaz. En fazla olacak şey sivrisinek ısırığı sonrasında hissedilen acıyla denktir. Abartmayın.

Şu Xantier'ı dinleyin biraz. Bir yerlerini yırttı size bir şeyler anlatabilirim belki diye.
Bizim global iletişimde host ediyoruz sunucularımızı. Çok memnunuz. Yukarıdaki degerleri alıyoruz. 20mbit falan bağlantı deil...
saldırı bağlantıya değil sisteme yapılır arkadaşlar. Bunu sizde biliyorsunuz. Bizimde ona göre güvenlik tedbirlerimiz var. Reklam yapmayada gelmedim buraya.. Beni siz soğutmadınız çoluk çocuk soğuttu sözlerim size değildi yanlış anladınız beni. Başıboş, işsiz derken pc başında günde 18 saat kalıyorum. İlgilenebilirim manasında söylemiştim. Sonuç itibariyle 20mbit uploadı olan bir bağlantı başlangıç için iyidir. Ama fiber altyapı olduguna göre 100mbit'e kadar çıkarabilme şansına da sahibim. Aynı pc'de 130'a yakın website barındırıyorum zaten. Eğer proje başlarsa hepsi natrodaki sunucuma taşınacak. 6KvA Ups'te mevcut elimde.

Benim asıl dediğim bişeyler yapmak. Uğraşmak.. Epey bi scriptin algoritmasını yazdım. Kodlama ve test aşamasına geçtim burada da paylaşacağım. Sizinde yardımınızla güzel bişeyler yapabiliriz diye düşünüyorum ama bakıyorum ki kimse o niyette değil ;) Nese teşekkürler dinlediğiniz için



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.