Merhaba arkadaşlar.Ben daha önceleride sunucu açan birisi olarak , sunucu açmak isteyen arkadaşlara elime fırsat geçmişken yardımcı olmak istedim.Uo camiyasında pek bir yer edinemesekte bizi tanıyanlar bilirler.Gladius Uo , Excalibur Uo , Gladius Pvp , Rheia Pvp ve sayre serverları açmış olmakla birlikte MesaFotoğrafçılık.Com bünyesine ait olan Dedicated hosttan isteyen 2 arkadaşa Xeon 2.33 8 Gb ram makinadan yer edinebilme hakkını sunuyorum.
İsteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.Bu sene odtü makina mühendisliği öğrencisi olarak uo yu bırakmış birisi olarak sadece projelerini değerlendirmek isteyenlere kapımı açıyorum.Hiç bir istek sunulmayacaktır.Karşılıksız olarak verilen bir yardımdır.Sunucun locali Ankara - Batıkent mevkiindedir ve 100mbit uydu net bağlantısına sahiptir.

Server makinasında yapılacak olan kısıtlamalar :

Sunucu sadece uo için değil MesaFotoğrafçılık İnteraktif sisteminde kullanıldığından dolayı uzak masaüstü bağlantısı verilemeyecektir.Ancak vereceğim 2 kişiye 2 adet ftp sunucusu açıp serverlarını ftp ye kurabilme imkanı veriyorum.Scplerini ftp üzerinden değiştirip oyun içerisindede .serv.resync komutuyla kolay bir şekilde idare edebileceklerinin düşüncesiydeyim.İnternet ve elektrik kesintisinin olmayacağı bir ortamda ve kuralları aşmadıkca sınırsız bir host hizmeti almak isteyenler bana ulaşabilirler.Lütfen projesine güvenen ve emeğinin karşılığını alabilecek kişiler gelsin.Sunucusunu kuracak kişinin serverı tutmasada beni ilgilendiren bir sorun olmayacaktır isterse 0 online olsa sunucunuz açık kalacaktır ve tarafımdan hiç bir isteğim yoktur.

Scpleriniz güvenliği açısından hiçbir şüpheniz olmasın bu bahsettiğim olay scp almak için yapılmakta olan birşey değildir.Akla ilk gelen unsur bu olduğundan kafanızda şüphe oluşturmasın.Ultima Online ile hiç bir bağıntım yoktur , bahsettiğim gibi okuma derdiyle uğraşan bir insanım ancak kendine güvenen beni bulsun.

Herhangi bir hosting kuruluşu tarafından sağlanan bir hizmet değildir.Mesa Fotoğrafçılık Firması tarafından sağlanmakta olan bir hizmettir.



H.Burak Demirsoy / Odtü Hazırlık Sınıfı Öğrencisi.

Msn = ########### Host Bitmiştir.

Mail = ########### Host Bitmiştir.

Vermiş olduğum adreslerden bana ulaşabilirsiniz.

Bu konu demirsoy23 tarafından düzenlendi(2009-12-22 04:22, 14 yıl önce)
Kendi açtıkların ne olduki bu açacakların hali nice olur arkadaşım?
Arkadaş kendim açmıyorum ayrıca Excaliburu hatırlatırım.Gladius pvp yide.Boş boş konuşma.

Bir arkadaşa vermiş bulunmaktayım hostunu.Bir tek kişi kaldı.Üstelik ben açmıyorum serverı benim bir bağım yoktur.Boş laflar yazmayın.
başarılar umarım bulursun.
başarılar
Arkadaşlar 2 adet server tarafımdan aktif edilmiştir.Sahiplerine hayırlı olsun.Bu yapmış olduğum sadece bir iyi niyetti ancak bunu bir aldatmaca olarak görenlere sadece güven meselesi diyorum.İyi günler dilerim.

Bir kişiye daha verebileceğim.
Burak Abi Saol Valla Serverımı Actın Gusel =))=) Cok Tesekkur Ederim ...
Arkadaşlar hostlar sahiplerini bulmuştur.Lütfen msnden gerekli gereksiz şeyler yazmayalım artık.
Sadece meraktan hangi serverlara hostluk verdin pm atarmısın
cevap atıcaktır.
Bekliyorum cidden merak ettim kimlere verdin
Quest Pvp ve Cry PVp adlı iki sunucuya verdim.Şuan hazırlık aşamasındalarmış.

Sunucuları açıktır.

İp : 88.249.6.51,2599 Birinci Server 88.249.6.51,2598 ikinci server

3.bir server talebi gelmediği için verilmemiştir.
Host şirketinizmi var?
Hayır.Kendi firmamıza ait olan 100mbit cıkıslı Hp sunucumuz bulunmakta.Makinanın özellikleri dolayısıyla fazlasıyla yettiğinden kendim içinde kullanıyorum ve de ihtiyacı olanlara yardımda ediyorum.
Güzel başarılar dilerim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.