Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhaba arkadaşlar ;

Geliştirmekte olduğum proje hakkında sizden fikir almak hemde projemi tanıtmak adına küçük bir konu açmak istedim. Şu an bir web sitesi geliştiriyorum. Türkiyedeki aktif sphere sunucularından ( bildiğim kadarının ) bilgilerini ( aktif oyuncu , en çok oyuncu ) gibi web sitemde barındırarak bir sunucu listesi hazırladım. Aynı zamanda sunuculara ait oylama sistemleride mevcuttur. Projemi merak eden arkadaşlar pm ile ulaşabilirse web adresini verebilirim.
Gerçekten çok güzel olmuş tebrik ediyorum seni ayrıca herkes boşunada topic açamayacak 100 player üstü server kladımı gibisinden :) tekrar tebrik ederim..
Benide şaşırttı ordaki değerler aslında. Oynanabilir bir çok sunucu varmış ^^
Evet burdan da anlaşıldığı gibi kaliteli olunca zaten reklama ihtiyaç olmuyor bunların hangisi sunucular kısmında var :) 1-2 tanesi hariç onlarda istisna :)
Eline sağlık iyi düşünmüşün.
Birisi şu siteyi gönderirse bende bakıyım.Merak ettim.
Oynanabilirlik açısından sunucular kısmında bulunan tüm serverlar dahil 3'ü geçmez sanırım.

Sanırım saymaya sunucu reklamlarını yapmayada gerek yok başı çekecek belli isterdimki şuraya 3-5 ekran görüntüsü koymak ama emeğe saygısızlık olur.

sunucular var sunucular var.

böyle bir oluşum içerisine girmen kime ne kazandırır onuda bilmiyorum benimki sadece latife,çok çok üzülerek söylüyorum 13 sunucu açık 10 tanesindeki online player sayısı o kadar azki kendileride olmayacağının farkında zaten :)

server açılalı 3 hafta olmuş server bilgilendirme sisteminde en çok olan player sayısı 27 şu an ki online sayı 3 :) buna ********da dahil dersenizki sayı önemli değil kalite önemli bunada diyecek laf yok

Bir shardda tüm açık olan server istatistiklerini vermiştim açık olan 10 küsür sunucu hepsinin reklamında DİREK verilen mesaj şuydu;

Kapanma gibi bir olasılık yoktur cart curt hostinge 1 senelik anlaşmamız bulunuyor.

Bu başlığımın ertesi hafta gene aynı shard forumlarına geri kalan 3 serverın istatistisklerini vermiştim 1 haftada 7 online sunucu sözleşmelerinin olduğunu söylemesine rahmen kapanmıştı.


Lafı getireceğim nokta şu amatörlük ve profesyonellik tadını alan bilen gören deneyen biliyor yollayacağın web adresinde ilk 3 çekecekde zaten ortada gerisi tamemen amatörce hazırlanmış serverler


bana sadece host ayarla size oynanabilecek bir server çıkarmak 1 saatimi alır diye düşünüyorum.

Acc sistemi sistemler npcler itemler 56b sürümü U-S de hazır bulunduğu sürece her zaman karşımıza amatör ötesi sunucular çıkacak en önemlisi bilinçli olup bu serverlarda oynamamak olacaktır.




// resimdeki sunucu isimlerini siliniz.



programlar dosyasında saydım 32 sunucu clienti mevcut varın gerisini siz düşünün :)

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-05-05 11:10, 14 yıl önce)
uhm konunun biraz dışına kaymışız bakıyorumda :)
Peki sunucular bundan haberdarmı ? yani online sayılarını falan göstermeniz.
istemiyolarsa kapatırlar :)
Sorarak yapsaydın daha iyi olurdu.
istemeyen arkadaşlar bildirsin kaldırayım sunucusunu ama reklamın iyisi kötüsü olmaz ^^
siteyide bana yollarmısın berk incelemek istiyorum.

Konunun biraz dışına kaydım farkındayım kusura bakma benimki biraz latife oldu.

Tahminimce reklamın iyisi kötüsü olmaz felsefesiyle sunucular katılım yapacaktır bu olaya ama online sayılarını ne kadar doğru yansıtırlar orası malum :)
Siteyi mi istiyon biraz avatarına baksan xD
Güzel olmuş. Ayrıca callidoranın yaptığı 80 player şişirme durumunu da görmüş olduk sayende. Sitede 35 yazıyo callidorada 115. Yazık.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.