Bütün yağcılar Toplanmış xD Nemesis iyi olabilirsin ama 7 seneden bahsediyosun ben daha 3-5 aydır aşşa yukarı urasıyorum çoğuna göre Gerçekten iyiyim diyebilirim ama önümde daha 6,5 sene daha varsa 6,5 sene sonra sen acemi kalırsın :gorme
6,5 Sene Sonra Kim ole Kim Kala Bi Yarını Atlatabilsek Ama Sen dion 2-3 Aydır ilgileniorum Bn Sahsen 3 Senedir Oynuorum Ama Snin On Suren Bnmkinden Coktur Herkes Butun Vaktini Ayıramıor Ve Basladıımda Yasım Kucuktu 11 Yasında Scp mi Yazcaktım Arkta Ole Ve Ayrıca Yalakalık Yapcak Durum Goremiorum?
Bu konu Nowanka tarafından düzenlendi(2008-09-09 20:01, 17 yıl önce)
@Xariyla Sphere Scriptingde ulaşabileceğin son nokta bellidir. Burda eğer sidik yarıştıracaksak ben sana bildiklerimi yazıyım , 6 sene sonra bildiklerimi geçersen gelir firmamda 3.5 milyar maaş ile işe başlatırım.
Kodlama üstünde yetenekli biri olmak çok güzel bir şey,ancak sahip oldugun engin bilgiyi gökten vahiy olarak inmişçesine sahiplenmek ve başkalarını bu bilgiyi kullanmak dogrultusunda aşagılamak(ya da ignelemek yoluyla kırmak) seni çok şirin biri olarak göstermiyor Berk'cigim.
@Nemesis
yenilerin seni tanımaması çok doğal. topicte sana yazılanlardan u-s de seviyenin çok düştüğünü görüyorum.
İyi niyetle bişeyler yapıyorsun başarılar dilerim...
Evet Nemesis'i Tanımam Etmem.Ama Tanımadıgım Adamada Güvenmem.Sen Emek verip Adam gidip Scripttini Alir Veya Sphere'i Yayinlarsa ?
Sen Tanımadıgın Adamin Birine Komple Kendi Yaptigin Bir Serveri Atarmisin KeLL ?
Atiyorsan Bile Sana Kolay Gelsin....
Yasim Bu Arada 16
Allaha Sükür Kimseye Yasimi Büyük Göstermenin Hastasi Degilim
Yasla İlgili Büyüklük Bir Atasözü Söyleyecem
Devede'de Boy Var Ama Esseqe si...... !