@MagLor güldürdün beni :D
MagLor* :
[Falcon] :
DC-Game : ııh istemem o zaman ben orayı isterim ;(

Çok Şey İstiyorsun :D

Bence dayak istiyo

Zaaaa xD
Susun len :D orayı istiyosam yapcaksınız baska kurtulusu yok :D
Yapın ULAN çocugun şehrini alırım façanızı yarın gelicem bu çocugun şehri bitmiş olucak o kadar tamammı uleyn adam olun heyytttttttt dırınırı dırınıttı.
Mert saol abi büyüksünn :bagirma
CarpediemDynxRa : Farklilik ve Yenilik her zaman ideal olani yaratmaz. Bazen ideal olani eskide ararsınız ama geçmiş geçmişte kalmistir.Uo icin bişeyler yapicak olan varsa 25 yasini gecmeden bişey yapmaya kalkismasin.Bu yasa gelmeden yaptiğinizin dogru, yanlis, güzel, cirkin veya herhangi bi acıdan analiz edebilmeniz mümkün değil.Cok güzel birşey yaptığınızı zannedersiniz ama, sizin o yanlıs temellerin sonuclari daha sonra büyük bir birikimle size geri dönmez.Olan oyuna olur.

Bir oyun yapılırken profosyonel olunmasi gerekiyorsa, o oyunun emulatorü ile ayrı bir sunucu aynı oyun kadar profosyonelce yapılması gerekir ki, insanlar kötü bir sunucu ile karsılastığında, bu oyun ne kadar kötü ve saçma demesin. UO nun içinde barındırdığı yardımlasma, arkadaslik, ego tatmini, birlikte yapılan aktiviteler, gibi asıl değerlerin ağzına ....çtılar. O yüzden 3 defa değil 3000 defa düşünün ki insanların su anda ciddiye bile almadığı, ama kendini coder sanan ve sphere için hayal ürünü bir sürü sistem ile, yenilik adı altında oyunun içine etmiş kişiler gibi olmayın.

Ne Kadar Doğru oysaki...
0.1
Çok güzel fikir ama bunu yaparken bence şuanki isimlerini deilde eski isimlerini kulansanız tarihte mesela Hakkari - çömelek :D
Arkadaşlar haritayı çizmek kolay ama dungeon girişlerini tekrardan ayarlarlıcaksınız yükseltileri pixel pixel yapıcaksınız! Dağların yükseltileri falan filan daha birçok şey sayarım sizlere biraz yaratıcı olmalısınız harita 1-2 günlük bir iş değil yıllara dökülecek bir işlemler.
Marlock : Yapın ULAN çocugun şehrini alırım façanızı yarın gelicem bu çocugun şehri bitmiş olucak o kadar tamammı uleyn adam olun heyytttttttt dırınırı dırınıttı.

Korktuğunu Hisseder.
eee ne oldu? Patladı mı ne ?
:no Senden kim korkar !
gusel olmuş =)
güzel olmuş eline sağlık fakat harita birkaç ayda bitirilcek birşey olduğunu düşünmüyorm worldbuilder'a ihtiyacın varsa yardımcı olurum.
Bende böyle bir proje yapmıştım ama üniversiteye başladığım için rafa kaldırdım :)
Harika bi düşünce cok begendim ancak bende boyle bi ise girisicek bilgi yok ama acarsanız ilk ben girerim boyle servera başarılar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.