Boşa alınmaktan ziyade önlemdir connector.
Kırılmayacak bağlantı programı yoktur yukarıda bir kaç arkadaşın da söylediği gibi. Proje güzel olabilir ancak istersen Steam'den bile daha profesyonel bir bağlantı sistemi kur, yıllardır UO'da gördüğümüz insan kitlesini dikkate aldığımızda yine de nafile. Malum tebrik yok bizde. Vay anasını çok güzel yapmış, ama biz niye yapamadık, bizde niye yok, nasıl açığını buluruz da bok ederiz mantığı var. İyi bir şeyden bahsederken bile "Ulan ibneye bak ne güzel çalışıyor!" diyoruz. Kalkıp da bu mantıktaki insanlara güzel hizmet mi sunacaksın?
Ayrıca kim kırmaya uğraşır derseniz, iki Rus arkadaşla tanıştım(Rusların bu hack n crack meselesinde adını duymayan var mıdır bilmem, zira program çıkmadan cracklerini çıkarıyorlar) 2009'un sonlarına doğru. En kötü onlara havale edilir. Kendilerini geliştirmek için program kırdıklarını söylediler ki bunlardan bir tanesi ekonomi eğitimi alıyordu. Bizde yapanlara sorsan "Niye?" diye işin altından şunlar çıkar: 1-Benim sunucuma rakip, 2-Para, binek vs lazım(ya da benzeri, kısaca haksız kazanç), 3-Cevap yok, boş boş suratına bakar, 4-Yetkiliydim, attılar (Sebebini sorsan büyük ihtimalle üçkağıtçılık yapmıştır) 5, 6, 7 diye gider. Az vardır sandım, başladım yazmaya ama bitecek gibi değil.

Uzun lafın kısası, söylemesi benim için de acı yıllarımı verdim zamanında ama, Türkiye'de Ultima Online devri malesef kapandı. Artık, özellikle UO'da bu hile yüzünden dili yanan, düzgün oyun isteyen her oyuncu ya yabancı sunuculara geçiyor ya da oyun değiştiriyor. E düşününce oyun değiştirmek daha mantıklı geliyor. UO'nun kendine has havası olmasa da artık bu konudaki eksiler, artılardan daha fazla. Kim, niye eksiyi seçsin ki? Kim eğleneceği yerde eziyet çekmeyi, sinirlenmeyi, gerilmeyi tercih eder ki? (Oyun oynamanın amacı eğlenmektir-tamam bilen biliyor da bilmeyenler için yazdım/bir de "ben böyle eğleniyorum" savunması var. O saçmalığa hiç girmeceğim, sayfalarca yazı yazmam gerekir)
Leon Jade :
4Pauldron : Connector değilde client yazmak lazım :)
O da Origin kaynak kodları dağıtana kadar mümkün değil heralde :)

Uo için farklı client yapıldı bilmeyenleriniz varsa Burdan bakabilirler (: Origin in clientlerinden 3-4 tanesinin kaynak kodları açık clienti düzenlemek için kaynak kodlara ihtiyaç yok iyi bir assembly programcısı çok güzel düzenleyebilir şekillerini Coder'da veya Exenssive de görmüşdük. zett'e katılıyorum dünya devi Adobe'nin (Mac,Linux ve Win için aynı sistemleri yazabilen bi firma bence devdir) bile kırıldığı,Dünya bankalarının hacklendiği bi zamanda ufacık bi Connector parçasının cracklenememesi saçma... Saygılar.

artı bilmem kaç yüz :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.