evet beyler asil arkadaşımız bana bunu gönderdi ve şaşırdım ne yapılabilir acaba bi bakın bakalım yorumlarınızı alalım asil kendi private serverında denediğini ve çalıştığını söyledi...
İlk versiyonu Uo Fuck'dı SendPacket'larla yapıldığını duymuştum engellenebilirse send packet falan bişiler yapılabilirse ne ala öbür türlü sonu kötü uo nun :).
Hahahaha çok komik ya , böyle bir hack programını visual basicde yapmak aptallıktır ki bu fake programı yapan arkadaş hiç bir şekilde visual basicden anlamıyor. Lord / Lady fame vermesi için sunucunun save dosyalarına müdahale etmesi gerek , aynı şekilde altın vs vs olayları içinde save dosyasına girmesi gerek ve Sphere flooddan asla kapanmaz !.
ps : say to sysmessage nedir ya? bi hack programında ne işe yarayacak ki? hele hele bunu bir yabancı yaptıysa neden say to sysmessage böyle bi ingilizce kullanım görmedim ?
Bu konu Ultio tarafından düzenlendi(2009-07-30 02:10, 15 yıl önce)
evetde inansanda bence bişi kaybetmezsin önceden bi önlem almış olursun ki lord lady falan fasafiso hepsi sendpacket la yapılabiliyo diye biliyorum... öle sunucunun dosyalarına falan girmeden