Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



yapmak imkansız hele hele lord lady olayını^^'. Eğer birisini öldürürsen fame kazanırsın ki bu işlem ise tamamen sphere'nin kontrolünde gerçekleşiyor. Packet işi değil. Ortada bir yöneten var ..
Eğer birisini öldürürsen fame kazanırsın ki bu işlem ise tamamen sphere'nin kontrolünde gerçekleşiyor. Packet işi değil. Ortada bir yöneten var ..

ne yani famein oyundan kontrol edilemeyeceğinimi savunuyosun?
Gereksiz böyle şeyler
@Basic
Oyun dışırından kontrol edebileceğin tek şey sana gönderilen verilerdir. Mesela : Gold : 12345 yazan kısım varya statuste onu kontrol edebilirsin ancak bu veri ne save dosyasına işlenir nede alış veriş yapabilirsin..
gold:12313 yazan yer scriptte <src.gold> dan işleniyo. <src.gold> a da scriptten ekleme çıkartma oluyo. sen eğer o sekmeye oyun dışından etki edebiliyosan. src.gold a etki etmiş olursun ve buda işlenir...
Silindi
Expert
4
Gereksiz bir program ..Diyelim ki calisti bu programi fixlemek Cok da zaman almaz..Basit bir konu uzerinde gereksiz tartisma ..
Delphi kullanılarak yapıldıı çok kesin buda programı çok basit yapıyor bu programı fixlemek ultima10line ninde dediği gibi çok basit olur...
Şahsen bende uofuck mevcut.. Heryerde de çalışıyor her ne kadar fixledik deseler de..
xantier uofuckdan bi ss koyarmısın nasıl bişey merak ettim :D
Mesela adamın içinden stamina önemsenmeden sonsuza kadar geçebiliyorsun. Arm Disarm için bekleme yapmıyorsun jet gibi indirip tekrar eline sınırsız alabilirsin.. Sonsuz night sight. Ve her , her sunucuda çalışan multi client. Bizzat revolutionda bile çalıştı..
ss dedim açıklama yapdın :D
@Basic
Çok yanlış biliyorsun <src.gold> fonksyonu veriyi save dosyalarından alır. Sunucu tarafında yorumlanan kodlar bunu clientden istiyecek olsaydı sistem acayip yavaşlardı emin ol.
Uo Fuck İşte Bu ve Gözüken Tüm Fonksiyonlar Çalışıyor:
boş delphi dosyasından başka bişey olamaz bende yaparım aynısını ama butonlara basınca bişey olmaz :D
Yani çalışıyor ve size de birşey kanıtlamak zorunda değiliz. Ancak özel isim ve karakter koruması çalışmıyor.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.