Expert
34.0001
Merhabalar;
Teknik çalışmalarına Mart ayının ortalarında başladığımız UO-Revolt PVP sunucusunda, günümüz itibariyle büyük ölçüde ilerleme kaydetmiş bulunmaktayız. Kodlama açısından geldiğimiz nokta dünya üzerinde bir takım değişiklikler yapılmasını gerektirmektedir.

Sunucu ile ilgili bilgi verilmesi gerekirse; şu ana kadar yapılan ar-ge çalışmaları ve kodlamalarda,mevcut oyuncu kitlesinin alıştığı sistemleri içerik olarak geliştirmek ve alışacaklarını düşündüğümüz alternatif sistemler geliştirmek hedeflendi. Şu an için bizlere bu amaç doğrultusunda yardım edecek bir World Builder arıyoruz.Çalışma yöntemi hakkında bir kıstas belirlemediğimiz bu arkadaşın, yapacağı işi kolaylaştıran temel programlara(Axis,Renderer,MulPatcher vb.) hakim olması işlerin hızlı yürümesi açısından iyi olacaktır. Eğer tarzı oyun içi çalışmak olan arkadaşlar var ise onlar içinde oyun içinden bir WBTool hazırladık.Ayrıca tercihi CentrED tarzı sunucu bazlı programlar olanlar var ise onlarada kapımız açıktır. Öncesinde belirtildiği gibi bu konuda belli bir kıstas yoktur.

Başvuru için bize bildirmeniz gereken bilgiler;
İsim soyisim,nickiniz, ikamet ettiğiniz şehir,iletişim bilgisi (e-mail,msn,skype vb.) varsa referans ve varsa daha önce yaptığınız çalışmalarınızdan görüntüler paylaşmanız yeterli olacaktır. Çalışmaların size ait olduğunu anlamamız için resimde nickinizin gözükmesi başvurunuzun daha verimli değerlendirilmesini sağlayacaktır.

Başvurularınızı [email protected] adresine mail atarak yapabilirsiniz.

Son olarak; çalışma prensibi olarak yetkili alımı aşamasında çok kesin bilgiler verme taraftarı olmadığımız için, üstü kapalı bilgilendirmek zorunda kaldık. İlerleyen vakitlerde daha somut bilgiler almak için facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İyi günler dilerim.
UO-Revolt Ekibi adına KeLL

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2011-04-15 23:54, 13 yıl önce)
Aradığını bulman dileğiyle @KeLL
Expert
34.0001
Eksik bıraktığım bir nokta var, başvuru yapan arkadaşlar nicklerini yazmadan yollamış, nickinizi de eklerseniz bizim için daha iyi olacaktır.
Hayırlı olsun ardacım projen
Beni seç panpa :(
Expert
34.0001
Sen olmaz, oyuncular seni sevmiyor !

Teşekkürler egecik :asik2
Hadi bakalım, aradığını bulman dileğiyle. Başarılar
Master
59.2997
KeLL : Sen olmaz, oyuncular seni sevmiyor !

Teşekkürler egecik :asik2

:p

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.