Rica ederim.
Herkese Selamlar arkadaşlar Theabyss serverinde ilk gunden bugune kadar ve suana kadar devam eden arkadaşlarım warmı acaba var ise buradan haberleşelim ne dersiniz...Ben LodosS'sS ya serverde ilk başladıgımda arkadaşlar dil yokya bakınıyorum ya adamları lotu ıcın cesed bıle acamıyordum zuha ve skıll cap 5 bın ya baya sıkıl kasmak gerekmıs artı olarak kendın kılle dıgın adamı lot edebılıyormussun ne bıleyım abı ben dıl yok ya takılıyoz player cok nede olsa dıyoz....Para işine gelince quest varmış buradan yardımcı olan arkadaşlar dılı olan sıteyı ınceleyınce(uo.theabyss.ru)hemen anlamışlar saolsunlar banada turce olarak anlattılar e basladık artık kasaptan tanner den quest yazıp orman hayvanlarını kesmeye 30 dk ıcerısınde tekrar quest yazıp gorevım mı bıtır demelıymıssın ve son olarak 25 dk ıyı kasmıstım 4 k vermıstı bıde ozel kasap aletı vermıstı ne sewınmıstım zuha sonra bs kasmak ıcın yenı clent actım bu arada tek ıd den tek car acabılıyosun ve tek masaustunden bınlerce clent acabılıyosun adamlar ısı bılıyor uopilot scprıt ıle admlar bırakıyor makroya sonra topluyor lar dedım ya admlar ısı bılıyor nede olsa player sıkıntısı yok suan bıle 552 playeer onlıne ezıgınden tu en dssaklısına kadar işte nese Hala oynayan warsa beyler buradan haberleselım ben 6 aydır yoktumda skıll 3500 nasıl ama burada bs 100 dur arkadaslar set yaptırmak ısteyenler malzemesıyle buradan bana mesaj atsınlar arada bakarım kolaygelsın...Herkese Iyı Oyunlar...
F'ondue Uo Sizlerle Şimdi Açıldı! Ip : 85.153.22.178 : 2593 Rp Ağırlıklı Shardımıza Hepinizi Beklerim... Çok GüzeLdir Tavsiye Ederim AiLecek GeLenLere HediyeLerimiz Var (abartısız)
pvp server uyarsa www.infecteduo.com hatta banner'ı var sitede. değişik kurt kuş falan var binebiliyosun hosuma gitti eskiden yoktu bunlar.
http: //www .neverlandsuo. net/ 1 2 hafta arası oldu açılalı server henüz çok az player var ama gmler playerlar büyük çaba içerisinde büyük potansiyeli olan bir server başlamayı düşünen arkadaşlara tavziye ederim eski sphere server tadını 2012 de çıkartmak dileğiyle ;)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.