Bakalım gelişim süresince bu konuyu iyice araştıracağım; ona göre bazı firma ve şirketlerle anlaşabilirim diye düşünüyorum. Benim düşündüğüm şey aslında sms yoluyla ''NTG'' yazıp, 6666(örnek amaçlı)'ya gönderip; oyun hesabına yada site hesabına parasını yükletmesidir. Bakalım zaten ilerleyen süreçlerde bazı şeylerin daha detayına inmeyi bile düşünüyoruz. Ama eğer bu sistemlerden anlayan biri varsa, yinede bana bir ulaşsın.
Some_one : Bakalım gelişim süresince bu konuyu iyice araştıracağım; ona göre bazı firma ve şirketlerle anlaşabilirim diye düşünüyorum. Benim düşündüğüm şey aslında sms yoluyla ''NTG'' yazıp, 6666(örnek amaçlı)'ya gönderip; oyun hesabına yada site hesabına parasını yükletmesidir. Bakalım zaten ilerleyen süreçlerde bazı şeylerin daha detayına inmeyi bile düşünüyoruz. Ama eğer bu sistemlerden anlayan biri varsa, yinede bana bir ulaşsın.


Konu iyice dağılmış arkadaşlar hala web master arıyorum.
Konu hakkında sana bir tavsiye vereyim; hazır bir php-fusion kurabilirsin. 0'dan yapılmış sitelere göre, kullanımı oldukça kolay. Tabi eğer webmaster işini çok iyi biliyorsa; 0'dan yaptırmanı tercih ederdim.
kısaca arkadaş bütce ayırmışmı arkadaşlar? Bütçe ayrılmışsa ilgilenebilirim.
Ayırmamış (:
Lai : Ayırmamış (:

Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum sadece 500 tl veremem dedim. kim beleşe site yapar bu devirde
Pardon ben öyle anlamışım.. Ayırmış..

Bari bütceni de belirtseydin.
Gerek olduğunu zannetmiyorum ilgilenen kişiler ulaşırlar zaten bana (;
Öncedende dediğim gibi para vereceğine; php-fusion kullan, hem kullanışlı hem ücretsiz. Google'a yazarsan eğer, kurulumu vb. şeyleri hakkında bilgi sahibide olabilirsin.
Tamam bi bakayım teşekkür ederim bilgi için



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.