Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



thank's for hack ;) it's very good :)
Bence Harıka OLmus ;)
Yarın ne yapayım? Birşeyler soyleyin ben yapmaya çalısayım:P
Silindi
Members
0.2
Ya Süper oLmuş bakma sen map'e falan aktarma Static'e ekle Statics.asd - staidx.asd çıkar bi tane alanlar süper ellerine gözlerine sağlık !
Tek kelime ile harika :selektor Vallahi helal olsn...
Ne yapayım birşeyler soyleyin. Simdi yatıyorum sabah birşeyler yazılsın lutfen:p

Herkese İyi Geceler..
Ben senin yerinde olsam 56b nin getirdiği yeniliklerin güzelliklerini kullanarak yeni şehirler yaratmanı isterdim.Mesela öyle bir şehir yapacaksınki ölü şehir havası vermiyecek ve böyle sıcak bir ortam hissettirecek insanlara.Bunu yapan çok az world builder var.Dediğim hakkında biraz düşün.
@Nirvana Demek istedigini anladım:) Simdiye kadar world konusunda sadece yukarıdakileri yaptıgım icin pek fazla bilgim yok ama ml itemleri cok guzel tam olarak onları birbirine uydurmak kolay olmayacak. Hemen işe başlıyacagım ama ben yer konusunda biraz kıtım galiba green acresede yapmak istemiyorum buna uygun biryer neresi olabilir fikir verirseniz iyi olur..
MonqLow Da Asaqı Doqru In OraLarda Bos YerLer Var :D Yapıver Bı KaLe OraLara Super OLur :D Brıtte De CıfLıkLer Var Kopruyu qecınce OraLar OLabıLır OLmadı Ahır Var Hemn Cıkısta Orayı KaLdır Oraya Yap Bı Ev ;)
Ev degilde koca bir sehir olacak bu ben en iyisi greende itemleri deniyeyim birbirine nasıl uyacak falan sonrada bir alana uygularım..
7,8 ve9. resimdeki alanlar bana pek hoş gözükmedi belki yakından görmediğim içindir.(Yakından demekle kastım oyun içinden) Onun dışındaki alanlar gerçekten çok güzel olmuş.
@greedy187
Bence Bıras YerLere Tas Aqac Serpıstırırsn Green De OLur :D
Kullanılacak guzel itemleri falan seceyimde bakıcam ona :)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık =)
ellerine sağlık güzel olmuşlar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.