Merhabalar;

Çalışmalara başlamış olduğumuz Power Play sunucusu için takım arkadaşlarına ihtiyacımız bulunmakta. Çalışmalara özveri göstererek hem kendini hemde bizlerle takım çalışması halinde bulunacak kişiler aramaktayız.

Hiç bir maddi kâr amaç hedeflemeden ve sunucu için hiç bir maddi destek istenmeden;

-World Builder
-Scripter
-Coder

Aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlar PM ile iletişime geçebilir.

Şimdiden Teşekkürler.
Projenin detaylarını ve ne kadar ilerlediğinizi de belirtirseniz aradığınızı belki bulabilirsinizde... Ama açıkcası pek sanmıyorum. Ayrıca; tam olarak hedefleriniz nelerdir ? Projenizde yer almak istemiyorum fakat size sadece zevk için bir kaç alan yapıp bırakabilirim. Ama dediğim gibi tam olarak hedeflerinizi bilmeliyim. Zevk için dahi olsa boşa emekte sarfetmek istemiyorum. Sunucunuzun yaz sezonunda açılması dahi şüphe uyandırıcı zaten :) Ö.M. kanalıyla ulaşabilirsiniz dilerseniz...
Yetkili alımı tamamlandı.

Teşekkürler.
Bi yeni sunucu daha geliyor hadi hayırlısı bakalım
Silindi
Members
0
Scp'tir ;World builder , Coder .... Arkadasim sen nasil sunucu aciyorsun onu anlamis degilim . Iste bu tur sunucular yuzunden Ultima-online daki ilgi azaliyor.. Yanlis anlama ama arkadasim gercek bu . En onemli olmasi gereken unsunlar sende yok. Aylik 70 tl -250 tl arasi olan bir host almakdan baska ? Neyse basarilar .Aldigin ne scptir isine yariyacak , nede world builderin . Cunku buradan bulunan kisilere nekadar guvenebilirsin hadi guvendin ne kadar yol kat edebilirsin . Yaz geldi olucagi budur .
Ya pazardan malmı alıyon bune
-World Builder
-Scripter
-Coder

gerıye ne kaldı pekı edıt yapıcak bır admın kankan vardır o kadar ... offf offf ızın vermeyın artık su topıclere guvenmedıgınız ınsanlarla acın boyle serverları sonra edıt dıye kımse gelmesın uodan sogutun mılletı ... sılın su baslıkları lutfen
Başarılar :)
yazık 10 player gelecek ona şükür diyerek bir sunucu daha açılıyor ne gerek var ya o host parasına OSİ de iyi bir karakter alınıp yıllarca oynanabilir EGO tatmin edilebilir yazıkk nıç nıç nıç
scripter coder builder
her şeyi başkasına yaptırıp kendilerinin kafasında owner yazıcak bunlar da mutlu olucak .
:)
hain_kostok : scripter coder builder
her şeyi başkasına yaptırıp kendilerinin kafasında owner yazıcak bunlar da mutlu olucak .


+99999999999999999999999
hehehe arkadaşım işte bunlar böyle owner olacaksın script becerin yok world builder'lik becerin yok kod'dan geçtim onu fazla bilmesende olur paraylada yaptırırsın... Sorması ayıp sen o serverde ne P*k'a yarıyorsun ?

bide bu kod'dan kastınız ne ya program kodlama mı ?
Tekrar merhaba;

Yaptığınız yorumlar için teşekkürler. İyi ya da kötü dilekleriniz için. Ama bu kadar seviyeyi düşerebilecek bir durumun ortaya nasıl geldiğini açıkçası merak ettim.

Tabi ki merak ettiklerinizide yanıtlayayım;

@Ultima10Line

Ayda ödenen paranın ya da oluşabilecek bir ego tatminini düşünmeden bu projeye girdik. Hem yaş hemde gördüklerimizin sonucunu bizler biliyoruz. Her ne kadar size bu olaylar ters gelsede bir sunucuyu sunucu yapan kadrodaki has işi bilen düzgün kişiliklerdir. Önce Türkçe'mizi düzgün kullanmak gerekli diye düşünüyorum. En azından bu forumun genelinde olduğu gibi katletmeden bir şeyler gösterebiliyorum insanlara. Yaptığım işleri zaten herkes bilir ve takdir eder. Fake nick ile buraya yazı yazmamın sebebi asıl ismimi bu platform altında kullanmam aynı zamanda aranızdaki doğru dürüst insanlarla temasa geçebilmek içindir. Yorumun için teşekkürler.

@Sonya Royal

İnsanlar pazardan mal seçerken bile özen gösteriyorlar. Burası bir pazarsa bende en uygun, en güzel ve en kalitelisini seçmeyi tercih ederim. Sen bunları pazar daki mal kavramına çekiyorsan; senin gibi arada üç beş çürüğe denk gelmemeye çalışırım. Ayrıca çalıştığım projelerde senin gibi insanlara çok rastladım. "Siz edit yaparsınız.", "Siz adam banlarsınız.", "Siz adam kayırırsınız." diyenleri. Ama arkadaşlarından birisi o sunucuda staff olduğunda "En iyi sunucu.", "Editsiz sunucu." gibi terimler kullanıp stafflar ile "KANKA" sıfatı taşıyan ilişkiler kurmaya çalışırsın. Genede bir çürüğe denk geldiğim için mutluyum. Kendini belli ettiğin için teşekkür ederim.

@Superadminstrator

Emin ol ki gelecek 10 kişinin bile sizin mantıkla hareket etmemesi benim için iyidir. Merak etme ben OSI'ye de vereceğim parayı verdim. Kasacağım skill'i kastım. Ama işte OSI de bile senin gibi düşünen insanlar olduğu için. Hele hele Türk'ler bu mantık ile ilerlediği için sunucudan soğudum ve çıkar peşinden koşanlardan uzak durmaya çalıştım. Haklısın belki EGOmu tatmin ediyorum belki de bu oyunu sizler gibi bir araç olarak değil amaç olarak gördüğüm içindir. Amaçlar peşinde koşarken bu oyunu hobi haline getirip zevk almaya çalıştığımdan olsa gerek. Yorumun için teşekkürler.

@hain_kostok

Arkadaşım emin ol ki şuan sunucunun %90'ı tamamen hazırlanmış durumda. Kendimiz yazsakta yazmasakta hatrı sayılır dostlarımın yardımlarıyla bir yerlere geldiysem ne mutlu bana. Öyle bir çevre edinmişim ki kimse bana yaptığı bir iş için "Bana staff vereceksin!" demediğinden dolayı OWNER'lığa özenmişimdir. Kim bilir belki de kendi duygularımı tatmin ederek işi başkalarına yaptıracak kadar küçülmemden dolayıdır. :) Nitekim en azından senin gibi bir şeyler kovalayıp amacıma ulaşamamak yerine pes etmeden çalışmayı ve hedeflerim doğrultusunda bu sonuçlara varmayı düşündüğümden kazancım oluyordur. Yorumların için teşekkürler.

@murat94

Arkadaşım eminim beni yakında tanırsın. Burada ki çoğu insana kulak vererek yorum yapıyorsan. Beni tanıdığında da yorumunu yapacağından eminim. Sana söyleyeceğim tek şey bu kadar çürük malın yanında kaliteli olanı sen ol. Teşekkürler.

Gelelim esas duruma;

Uzun süre önce takıldığım bu platformu bu akşamki durumdan sonra bir daha ziyaret etmeyi düşünmüyorum. Olası durumlarda bu konu kilitlenene kadar sizlere merak ettikleriniz hakkında cevap vereceğim. Umarım burada ki insanlar da çevrelerinden, en azından sizler arasında ki düzgün insanları örnek alarak yorum yaparlarsa sevinirim.

Bu kadar yazıyı okuma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Zippo
Başarılar dilerim umarım aradığınızı bulursunuz.
murat94 :
hain_kostok : scripter coder builder
her şeyi başkasına yaptırıp kendilerinin kafasında owner yazıcak bunlar da mutlu olucak .


+99999999999999999999999
hehehe arkadaşım işte bunlar böyle owner olacaksın script becerin yok world builder'lik becerin yok kod'dan geçtim onu fazla bilmesende olur paraylada yaptırırsın... Sorması ayıp sen o serverde ne P*k'a yarıyorsun ?

bide bu kod'dan kastınız ne ya program kodlama mı ?

Sen niye adamın hevesini kırıyon. Diğerleri server açıyor da ne oluyor.
Silindi
Members
3.7
Tanininiyorsun , Turkceyi cok iyi biliyorsun : ) Anladim .

Bak burada yaniliyorsun, benim yasadigim ulke Belcika. Ve burada benim yazimdan daha farkli bir yazi cikamaz : ) Turkce karakter yok.Ama bir cok kelimem de bazi arkadaslar gibi , gelicem degilde gelicegim yazabiliyorum. Neyse burasi Turkce kullanim sitesi degil.Lugat olarakda kimse ile yarismiyoruz.

Taniniyorsun , ben suna inanirim .Birakin Scptiri, plevel 4 alicaginiz staffi dahi cok cok iyi tanimalisiniz. Bir cok sunucu bu nedenlerle kapaniyor.


Ultima online oncelikle bir iddaa yaris alani degildir , ultima online sadece action degildir , ultima online herseydir. Cok degisik sistemlere ihtiyaci yoktur aslinda ultima onlinenin. Siz sunucuda kufure onem verin , edeni cezasiz birakmayin . Etkinliklerinizi guzel yapin , player kaygisi yasamayin, zevk almak icin bulunun..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.