Apple firması, geleneksel yıllık kullanıcılar konferansında, yeni ürünü olan 1.3 kilogram ağırlığındaki "süper ince dizüstü bilgisayarı" tanıttı.
Firma başkanı Steve Jobs, "MacBook Air" adlı ürünün 0,8 inçten (yaklaşık 2 santimetre) daha ince olacağını ve fiyatının 1799 dolardan başlayacağını belirtti. Firma bu ürünle, kişisel bilgisayar pazarında önemli bir pay kapmayı amaçlıyor. Steve Jobs, Apple'ın internet üzerinden film kiralama hizmetini de başlatacağını açıkladı.


ACINTOSH İÇİN OFFICE 2008

Windows temelli Microsoft Office 2007'nin Macintosh için hazırlanan sürümü Office 2008, bugün bütün dünyada aynı anda piyasaya sürüldü.
Microsoft Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, hem yeni başlayan hem de daha güçlü uygulamalarla sonuçlar elde etmek isteyen ileri düzeyde kullanıcılara yönelik yeni uygulamalar getiren Office 2008'in, ayrıca Ev ve Öğrenci (Home and Student) ile Macintosh Özel Medya (Special Media) sürümleri de bulunduğu bildirildi.
Açıklamada, yeni Office 2008'in en önemli özelliklerinden birinin de iPod ile görüntü ve ses dosyalarının paylaşımını kolaylaştı rması olduğu kaydedildi.
Macintosh için Office 2008'in eski dosya tipleri ile de uyumlu olduğu, bu sayede kullanıcıların .doc, .xls, ve .ppt formatları ile çalışmaya devam edebilecekleri, yenilenmiş Office 2008'in, aynı zamanda hem Intel, hem de Power PC Macintoshlar üzerinde çalışabildiği belirtildi.


Kaynak: veteknoloji.com
cok fena bi alete benziyo:)
Dokunmayın parçalanır =)) Öyle birşey alsam bi yere koyarım kullanılmaz o be:D Bilgisayar dediğin vurdunmu düzelcek çay döktünmü önemli değil abi işine bak dicek :D
Apple, Macbook Air adıyla ürettiği yeni nesil laptop'u dün tanıttı. 2 santimetre inceliğiyle 'bir zarfa sığabilen' bilgisayar, daha radikal bir ürün bekleyenleri ve piyasayı hayal kırıklığına uğrattı. Macbook Air tasarımı ve inceliğiyle büyülerken, teknik özellikleriyle rakiplerine göre sınıfta kaldı.

Teknoloji dünyasının haftalardır beklediği açıklama San Francisco'da Apple CEO'su Steve Jobs'tan geldi. Bilgisayar devi Apple, dünyanın en ince laptop'unu Macbook Air adıyla piyasa sürdü. 1 kilo 300 gram ağırlığındaki Macbook Air, 13.3 inclik (33.782 cm) ekranı ve normal boyuttaki klavyesiyle teknoloji meraklılarını tatmin etse de Jobs'tan daha radikal bir değişim bekleyen piyasayı memnun edemedi.
Apple hisseleri Nasdaq'taki genel düşüşün de etkisiyle yüzde 4'lük değer kaybı yaşadı.
İnternet gruplarında yapılan tartışmalarda, Apple'ın katlanabilen bir "tablet notebook" üretmiş olabileceği tartışılıyordu. Mac fanatikleri yeni bilgisayarın fiyatını da yüksek buldu.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.