Herkese Merhaba,

bugünkü eleştriler ile ilgili başlığı herkes biliyordur sanırım. Karşılıklı görüştük ve hatalarımızı kabul ederek ve bu sorunun ortadan kalkmasını teklif ederek anlaştık.

Tamamen şeffaf olabilmek için bu msn logunu yayınlıyoruz.

https://www.ultima-strike.com/datas/msnlogu.html

yorumlar size kalmış :)
Neyse olması gereken olmuş diye düşünüyorum. Uzatmanın manası yok .
Aranızın düzeldiğine sevindim. Özgürü çok sever sayarım. Gerçekten karakterlidir ve bitanedir benim için. Ancak bu loglarda beni affetmesini rica ediyorum biraz özgüvensizlik gördüm. Bütün topic boyunca geçen topicte onu savundum. Kendi bile kabul ediyorken onu savunmak bana düşmez sanırım. ( Projeyi değil kişi olarak savunmuştum. ) Bu yüzden sanırım sana bir özür borcum var Lucre. Özürdiliyorum , genede temenni ediyorum ki bu site üzerinde yayınladığınız son msn topici olur.
ikinizde reşit insanlarsınız, inanın kavga gürültü topicine post atmaya utandım birşey yazamadım. uzlaşma sağlamanız inanın en çok beni mutlu etti, halbuki ortada birşeyde yok, inat derler ya. ikinizinde gözümde yeriniz büyük, arkadaşlarım, dostlarımsınız, eğerki bir çekişme içerisindeyseniz bu içerik anlamındaki sağlamlık konusunda, kalite, tasarım ve bilgi konusunda olsun bundan doğacak etkilerden insanlar faydalansın. Özgür'üde buraya davet edip birlik mesajları vermesini diliyorum...

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2009-03-22 06:42, 15 yıl önce)
Flame : Aranızın düzeldiğine sevindim. Özgürü çok sever sayarım. Gerçekten karakterlidir ve bitanedir benim için. Ancak bu loglarda beni affetmesini rica ediyorum biraz özgüvensizlik gördüm. Bütün topic boyunca geçen topicte onu savundum. Kendi bile kabul ediyorken onu savunmak bana düşmez sanırım. ( Projeyi değil kişi olarak savunmuştum. ) Bu yüzden sanırım sana bir özür borcum var Lucre. Özürdiliyorum , genede temenni ediyorum ki bu site üzerinde yayınladığınız son msn topici olur.
önemli değil. umarım tekrar bu şeyleri yaşamayız.
Barışmanız küs kalmamanız iyi olmuş ancak diğer platform ile bir birleşme söz konusu olcaksa iş iyice cıvır diye düşünüyorum...
birleşmeyide bilemem ama şahsen ben U-S ile denk veya U-S ' kimsenin altında görmek istemem hiçbir platform U-S sonra açılıp buraya denk kalitede olcağına inanmıyorum..

Aranızda olanlar için sizin adınıza sevindim
arkadaşlar merak etmeyin birleşme fln yok 15 dk önce barışmışız şimdiden birleşmeden bahsediyorsunuz :) herşeyi bir yana koyun ben buna izin vermem. sonuçta 5 yıllık bir emeğim var.
Adept
4.3
Hihi. :asik2
Merhaba:)

uzunca bir süreden sonra burada tekrar birşeyler yazmak güzel. karşılıklı hatalarımızı başka yerlerde atışarak değil birebir görüşerek çözeceğimizi bildiğim için uğurla görüşmek istedim. hakkımda haklı ya da haksız yapılan suçlamaları hak ettiğime inanmadığım ve böyle bilinmek istemediğim için de iki tarafında yanlışlarını dostça düzeltmesi için ilk adımı attım. Uğur'a teşekkürler beni anladığını düşünüyorum. Kişisel bir mesele haline dönüşmeden meseleyi hallettik. Logları da okursanız iyi niyetimi ve samimiyetimi görmektesiniz aynı şekilde Uğur'un iyi niyeti ve samimiyetini.

Son olarak şunu söyleme gereği duydum. Bu birleşme gibi bir yanlış anlaşılma olmuş. Öyle birşey soz konusu olamaz. Ne Uğur ne de Ben ve arkadaşlarım bunu kabul etmeyiz. Sadece kaliteli olduğuna inandığımız 2 platformun birbirlerini tavsiye edici unsurlarla bağlamasını istedik. Yararlı siteler kısımlarında www.ultima-strike.com ve www.sphere-wiki.com sitelerinin birbirlerini önermesini doğru bulduk. Bunun dışında bir ortaklık söz konusu değil ve asla da olamaz. Çünkü her iki siteninde kendi içerisinde verilen emeği var. Bu emeğe sadece dışarıdan birilerini ortak etmek hata olur hem S-W için hemde U-S için.

Herkese iyi akşamlar diliyorum :)
Sizin Gibi Yaşını Başını Almış İnsanların Yapması Gereken Olgun Bir Davranış Biçimi Bu Platformların Birleştirilmesi Taraftarı Değilim Açıkcası Çünkü U-s ve SphereWiki Çok Farklı Kulvarlarda.

Hayırlı Olsun İnşallah Bir Daha Böyle Tatsız Olaylar Yaşanmaz.
Expert
34.0001
oh be güzel olmuş, noxier i uzun süre sonra burda görmek çok hoş :)
Noxier'in uzun bir süre sonra U-S'de yazı yazması çok hoş oldu :)
Tebrik ediyorum , U-S yönetiminin olgun davranışını. Başarılarınızın devamını diliyorum.
ya bir platform için herkez birbirini kırıyor anlamıyorum gıttı neden herkez birleşmiyor daha iyi olmazmı ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.