U-S yonetıcılerını aldıkları karardan oturu kutluyorum ...Oyle dandık serverlardan kurtuluruz artık ... ah ah ultımayla ılgılı en buyuk hayalımde gerceklesse (hayalım=u-s gıbı kalıtelı bır grubun edıtsız saglam bır server acması ve turkıyede ultımayı tekrardan sevdırmek )
Novice
0.1
U-S dada yapılması gereken bişeydi. Diğer Uo portallarınında böyle bişey yapması dileğiyle..
Hayırlısı Olsun
Silindi
Banned
0
Evet Simdi Scripter Olmayi Kafasina Takmis Kisiler Artik Script packlarle Server Acmak yerine Kendi Packlarini 0 dan Yapmaya Calisacaklar.Bu Sekilde Hem Daha Bilgili Hemde Sabirli Kisiler Scripter Olacaktir...yani armut pis agzima dus zamani bitti.En Azından U-s icin bitti.Cunku is cigrindan cikti Playerdan Fazla Scripter Ortaya cikti Evinde Adsl si Olan Server Aciyordu.Mynetten Uo Shardlar İle İlgili 100 lerce Site Acildi...En Azından u-s Uyeleri icin buyuk bir gelisme Oldu.Fakat Tabi Ki bu Packlari yayimlayacak Site Olucaktir...Ama En Azından U-s de Artik yok.Saygilarimla...
imzana bakarak konuşuyorum sanırım bu yaptığınızın altında sanırım başka bir gerçeklik yatıyor ama yinede hayırlı olması dileğiyle...
Bence Us Ye Yakısır Bsy Yaptı...

Gun gectikce afedersiniz ipini koparan seerver acıo ve reklam yapıyo bence serverlar 3-4 tane olmaslı sadece neden cunku adam akıllı oynamak isteyenler bu acılan serverlarda kasarak para ve zaman harcıyolar ve bunların yusunden uo oyuncuları gun gectikce azalıyor ultima strike bir onculuk yaptı aama bir arkadasınkini okudum gelişmek isteyenleri engelledi diye buda dogru ama gelişmek isteyen pm ile geişsin kardesim yada gelişmesin kalsın demi us cok kyakbir karar aldı tebrikler = )
Cokta gec alinmis bir karar olmasina ragmen genede iyi...
bence harika oldu en azından her önüne gelen sunucu açamayacak;)

Daha sonra eklenen mesaj 5 dakika

bence harika oldu en azından her önüne gelen sunucu açamayacak;)

Bu konu rocker tarafından düzenlendi(2006-08-25 15:17, 17 yıl önce)
gec alınmıs bi karar ama zararın neresinden donersek kardır cok ii bi karar
Bende Bu Sözlere şunu Eklemek İsterim Şimdi Bilen Bilirki Yeni Sistemler İnsanlarin Hoşuna Gitsede Bence Eski Sistemler İçin Ultima Oynayan da Pek Çok Kişi Vardir..!
Script Pack Yayını Durdurulmuştur demek durdurmak doğru olduğu kadar bence yanlıştır..!Yeni Çağ Ultima Serverleriyle Eski Ultima Serverlerini Hatirlayalim düşünelim Bence Eskiden Daha Kaliteliydi..! Ben Tarafsizim 2 Seçimde benim için Doğrudur..!

Ama Şu Bir Gerçekki Scripterim Diyen 10 kişiden 1 inin bile Scripter olduğunu Düşünür Durumdayiz..!
Hayırlı olsun. Umarım kaliteli server yükselişi olur..
Silindi
Novice
2.3
biraz uplamak gibi olucak ( ! ) =) sizce kalite arttı mı ? bence artmadı hala aynı sistemlerle oynanıyor çoğu server
Silindi
Novice
2.3
Elde etmek isteyen yine farklı portallardan elde ediyor.
Burası denizdeki bir damla gibi yani.

Ama yinede olması gereken buydu ve us yaptı.
Niye hortlattınızki konuyu :D
Silindi
Apprentice
2.5
Hortlasın :D

Vallaha gene isteyen elde ediyor bunun bir çözüm olmadığını anladık.Herşey insanın kendisinde bitiyor biz ne kadar engel koymaya çalışsakda.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.