berkanu :
Charlish :
Umarım bu arkadaşda dahil bir çok 'lamer' cezasını bulur.
eğerki bu siteyi kapatacak kadar bi insansa sen buna lamer diyemezsin bu hackerlık zati bi meslek oldu artık nette bi araştırma yapın neler neler var gözlerime inanamadım:) kredi kartı şifresi çalma pc'ye girme msn hck vs vs boş zamanlarımda bende takılıyorum ama kimseye zarar vermiyorum bi meşgale işte bizimkiside sıkıntıdan bişiler yapıyorux 
Ddos saldirisi ile hackerliğin bir alakasi yok sağlam 3-4 tane makine ile sürekli ddos göndererek sitelere zarar vermek '' hacker '' lık olarak görülemez bence.
+ Kişilerin şifresini çalmak para ve hapis cezasına tabi tutuluyor , yani özel bir şifreniz çalındığı zaman elinizde çalan kişinin ip adresi yada root ip adresi varsa bu kişiye dava açabilirsiniz bu işleri önemsememezlikten gelmeyin.