Merhaba,

Sizinde farkettiğiniz gibi siteye ddos saldırıları yapılmakta. Yaklaşık 1-2 saatir kapalıydı site bu sırada internette ve çevremde savcılığa dilekçe vermek için bilgi araştırıyorum. (bilgisi olan var ise pm atsın lütfen.) Önümüzdeki saatlerde sunucuda root yetkisindeki arkadaş gelicek detaylı bir apache log araştırması yapılacak, çıkan veriler kanıt olarak kullanıcak ayrıca kullandığım bazı uptime oranı hesaplıyıcı programlada SS kanıtları oluşturdum. Ayrıca bu arkadaş bana proxy kullanmadan mail atma cesareti göstermiş, bu çok işime yarayacaktır teşekkür ederim :). Sanırım pazartesi günü ailemin tanıdığı bir avukat ile görüşüp dilekçeyi tamamen sonlandırdıkdan sonra, dilekçeyi cumhuriyet savcılığına vericeğim.

Şimdilik bu kadar.
İşallah bu adam yakında yakalanır ve cezasını alır.Ss olarak bendede kanıtlar var isterseniz.Tek dilediğim bu şahsiyet 18 yaşından büyük olması :)
cok güzel :D bro
Kaç saat giremedim ya :D Bağımlısı olmuşuz , mesajım olmayan bi konu olsada F5 tuşuna illa da basıyorum bi konuya dalmak için
Umarım bu arkadaşda dahil bir çok 'lamer' cezasını bulur.
ohh be sonunda girebildim :D ya dedım bendenmı sorun 6 7 kere res attım pc ye anca gırdım :D
Bu adam nickini veya ismini bıraktıysa bana iletirmisin lütfen.
bunlar bizim sitemizede saldırı yaptılar uotr sana bende msj attım bana ulaşman icin bunun önlemi var msn me gelirsen anlatırım.
Silindi
Members
0
cumhuriyet savcılığı ile çözümleyemezsin bi kaç başıma gelmişti, fatih il emniyet müdürlüğünde bilişim suçları büro amirliği var oraya gidip başvuruda bulunabilirsin kanıtları noterde onaylatman vs vs garip işlemler yapıyorsun ama bu tarz olaylara pek eğildiklerini söyliyemiyeceğim hatta muhtemelen orada ki bi kaç çalışandan ufak olay uğraşmaya değmez tarzı temenniler dinleyebilirsin :)

ha ama yinede sen git uğraş , bir arkadaşım var o koşturdu böyle bi mevzunun peşinden ve sonuç aldı geldiğinde msn'den yönlendiririm sana detaylı bilgi alırsın ;-)

Bu konu Agalloch tarafından düzenlendi(2008-09-12 22:54, 15 yıl önce)
Agalloch : cumhuriyet savcılığı ile çözümleyemezsin bi kaç başıma gelmişti, fatih il emniyet müdürlüğünde bilişim suçları büro amirliği var oraya gidip başvuruda bulunabilirsin kanıtları noterde onaylatman vs vs garip işlemler yapıyorsun ama bu tarz olaylara pek eğildiklerini söyliyemiyeceğim hatta muhtemelen orada ki bi kaç çalışandan ufak olay uğraşmaya değmez tarzı temenniler dinleyebilirsin :)

ha ama yinede sen git uğraş , bir arkadaşım var o koşturdu böyle bi mevzunun peşinden ve sonuç aldı geldiğinde msn'den yönlendiririm sana detaylı bilgi alırsın ;-)
Hayır ilgileniyorlar daha önce tecrübe edildi. bknz: https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/site-hacklenmesi-ile-ilgi-q11301
Silindi
Administrators
80.4994
başvurursan tabi ki ilgileniyorlar ama neyse dediğimi anlıyacaksın kolay gelsin :)
Artık bilişim suçları konusundada yavaş yavaş bilinçlenmeye başladık , en ufak ihbarname ile bile ilgileniyorlar.
bu root admin kim olcak merak ettim:D
Spawnsas : bu root admin kim olcak merak ettim:D
Hostun sahibini söylüyor Lucretius galiba.
Root host'un en yetkili kişisi



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.