Biz com.tr alan adı kaydı yapmıyoruz. Zira tarafımıza böyle bir miktar ulaşmadı. Bende 'com.tr alan adı alınacak parayı gönderdim' gibi bir konuşma hatırlamıyorum ki şu anda
[email protected] adresiyle ilgilenen tek kişi benim. Eğer konu hakkında ısrarlıysanız lütfen dekontu burada yayınlayınız ki tutarlı olsun.
Messenger listesi 1000 kişiyi geçtikten sonra fazlası eklenmeye çalışıldığında nedense sorun çıktığı için listeyi 1000 kişiden az tutmak adına bizi listesinden sildiğini tespit ettiklerimizi bizde siliyoruz ki yeni kişiler için alan açılsın. Ayrıca küfür edenleride listeden siliyoruz bloke edip. Eğer listeden silindiyseniz bu iki sebepten biridir.
Senelerdir buradayız, onlarca UO sunucusu barındırdık, 25TL'nin peşine düşecek insanlar değiliz. Hani bir yalan atacaksanız biraz daha ağır birşeylerle suçlayın. Bakın revolution ne kadar iddialı bir suçlamada bulundu. Öyle sansasyönel şeylerle gelin lütfen. Tazminatı daha fazla oluyor.
Bunların yanısıra, piyasada sahte hostmaestro bayileri veya satış elemanları mevcut. Bunlardan birine de denk gelmiş olma ihtimaliniz olabilir. Hangi e-mail adresiyle görüştüğünüzü ve loglarını burada yayınlayabilirmisiniz?