Expert
34.0001
TheRaskol :
Bu söyleminden dolayı Fazıl Say'ı bir kez daha saygıyla tebrik ederim.
Sesimiz olduğu için!


:yes:alkis:yes
Arkadaşlar savaştan kaçan birine güle güle diyemem.Bu konu için isteyen muhabbetini keser benle onada karışamam.
Novice
0.6
İlahi Fazıl.
Expert
34.0001
onu alkışlamam kaçmasından ötürü değil 'Türkiye rüyalarımız kısmen öldü' sözündendir.
Güle güle diyelim ozmn.
Silindi
Members
0
Fazıl Say ile aynı düşünceleri paylaşıyorum fakat kimse onun gibi kalkıp avupaya bilmemnereye gidemez o gider biz kalırız o yüzdendir güle güle demem.

Kurtuluş savaşında ne kadar insanımız bu vatan için ölmüş var mı öyle kaybedince kaçmak değil fazıl say Atatürk dirilip gelse bu vatan için tekrar ölür.Öyle yemedimi kaçmak var mı ? Kim kaçabiliyo ? Böyle düşünen kimse zaten bizden değildir.Nereye gidecekse gitsin alsın nobelini gelsin.Yazık ya milli meseleleri bu kadar reklam için kullanmak acizliktir.

Size soruyorum o zaman.Özellikle Raskol.

Fazıl Say'ın bu demeçi gerçek ise.Bu adamın Vahdettinden ne farkı var ? Ben bu ülkede Laikliği, Kemalizmi savunuyorum fakat onun gibi kaçmıyoruz ki zaten istesekde kaçamıyoruz.Sözde Fazıl Sayda Kemalist ? E Kemalistlik vatan zora düştğünde kaçmak demekmidir ?

Böyle düşünen Kemaliste yazıklar olsun ne diyim.
Arkadaşım bu öyle bir durumki adamlar resmen mitoz bölünmeye uğruyorlar o kadar fazlalarki artık savaşmaya mecal kalmadı ayrıca savaşmak derken ki kasıt ney onu anlamadım
Silindi
Novice
2
Yani diyorum ki, bu vatan şeyhin bilmemnenin elinden oyle kolay alınmadı halifelikti sadrazamlıktı tekkeydi zaviyeydi bu tabular kolay yıkılmadı.Laiklik kolay kazanılmadı.Şimdi zora geldimi kaçmak var mı ? Öleceğini bilsen kaçmayacaksın burda durup Laikliği Kemalizmi savunacaksın.

Daha çok şey söylerim yazdım yazdımda sildimde çok kişinin kalbi kırılır.Lütfen bu konular öyle forumdan falan olmaz.
Expert
34.0001
öleceğimizi bilsek iyi.ülkenin gidişatını izlemekten başka elimizden birşey gelmiyor.
Peki michaell ne yapmak lazım ? U-S'e takılmakla vatan kurtulmuyor..
Silindi
Novice
2
Taylan söylediklerimden ne anlam çıkardında bunu söyledin.Ne yapayım alayım glock tabanca milletimi vurayım ? Bizim yapacağımı şuanlık belki birşey yok fakat bu ülkeden kaçanlarında yapacağı birşey yok o yüzden güle güle diyoruz.

Ne sanıyorsunuz ki siz bu işleri öyle kolay mı ? 8 senelik bir hükümet bi memleketi farklı yollara ne derece sürükleyebilir ? Sahipsiz mi bu kadar insan ? Bu memleketin askeriyesi falan yok mu ? Sanki çocuk oyuncağı herşey o gitti vatan gitti din gitti.Yok ya ? Düşüncelerinizi bir daha gözden geçirin.
Silindi
Novice
2
Taylan : Arkadaşım bu öyle bir durumki adamlar resmen mitoz bölünmeye uğruyorlar o kadar fazlalarki artık savaşmaya mecal kalmadı ayrıca savaşmak derken ki kasıt ney onu anlamadım
Özellikle sen laflarına dikkat et lütfen!

Hiç kimse hiç bir yere zorla gönderilmiyor. Yaşamak isteyen Müslüman'ı, dinsizi, Hristiyan'ıyla hep beraber yaşar. Biz, Hristiyan veya başka bir dinden olan insanları ülkeden göndermeyi, öldürmeyi veya savaşmayı istemiyoruz. Laiklikten önce demokratik bir ülke için aynı şekilde sizinde kafanızdan bu düşünceyi atmanız gerekmektedir.
Master
59.2997
Lucretius:
- Siyasi içerikli başlıklar açmak , başka başlıkların altına mesaj atmak, siyasi parti propagandası yapmak vb. davranışlar yasaktır.

En kısa zamanda kilitlenmesi dileğiyle.
Michaell 20 sene sonrada askeriye kalmayacak sana onu anlatmaya çalışıyorum askeriyeye alımda köklü değişiklikler yaptılar eskiden gireceklerin 7 sülalesini araştırırlardı şimdi öyle değil 20-30 sene sonra böyle insanlar komutan olacak ve güvenceğimiz kapı kalmayacak
Güle Güle Janem ! Güle güle.

Güle Güle !



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.