ağlanacak halime güldüm 1 kere daha..

Laiklik ilkesini hatırlatırım 1 kere daha.. saygılar..

müdahale etmeyenlere bence gerekenler yapılmış.. orda 1 rekat için adamı ölüme terketmişler..

ne diyeyim ya.. diyemiyom.. kurallar war..
Tovertis : Bence Tamamen Cahillik Birde Söyle Düşünelim Hocam diyelimkii Vatanımıza Saldırı Başka Milletlerden Camideyken Saldırı Geliyor.Siz Olsanız Namaz mı Kılardınız Yoksa Vatanımızı Korumak İstersiniz Aynen Oo Ölen kişiyi Vatan olarak görelim.

Sen bana geçen günkü bir konusmayı hatırlattın geçen hafta sıhhıye meydanında miting vardı ve bir hikaye anlattılar " Yurdumuz savaş altında iken ezan okunmamış gitmişler sormuşlar imam a " neden ezan okunmadı ? " diye imamda demişki : ne ezanı ? önce vatan sonra allaha ibadet ! "
Hocam Ecelle salaklığı karıştırmayın...
Hadi ben 3-4 kişiyi katletsem ecelleri geldi desem olurmu ? Namazı 5 dk geciktiriver kimse ölmez Allah'ında gücüne gitceğini sanmıyorum ben eceli geldi öldü demiceksin böle durumlarda yaptım bi amelelik öldü diceksin... gerçekten acaba imam ne düşünüyor bunu yaparken vay be ne müslümanım bozmuyorum ibadeti flnmı diyor çözebilmiş diilm
cok uzucu bir haber yani isan ne diyecegini bilemiyor
@earl
arkadasim bos yere beddua etme sonucta kotu bir durumda olsa oda Allah'in takdiridir. Onlar elbelt yaptiklarini odeyecek.

kader ve kismet le ilgili bir seyler soylenmis ck saptirmadan bir kucuk sey soylemek istedim kader insanin kendi elindedir. kahvaltida oturup beyaz peynir yiyip aa kadere bak beyaz peynir yedim denmez cunku ister yersin ister yemessin ztn boyle secim hakkimiz olmasa neden bize "akil" verilmis.
ByTymaron : eger orada 1 can kurtarmış olsalardı o kıldıkları namazdan daha buyuk sevaba gırıceklerdı.... Cahillik diyorum baskada birsey demıyorum
Novice
0.6
"Aptal insanlar lütfen müslüman olmasın" diyesi geliyor insanın.
Bu tarz insanlarla müslümanlığı kötü görmemeli, aptallar her dinde millette ırkta var. Ama sanırım müslüman ülkelerde biraz, nasıl tarif edilir, örneklerle olabilir. Savaşa ölmeye giden insanlar var, şehit olmak için. Ey akıl irfan sahibi insan, tanrı sana git öl ben seni cenete mi koyucam dedi, vatanını milletini kötülerden savunurken ölürsen şehit olursun dedi. Ve işte allah için adam yakanlar var ırakta.. bir hafta önce görmüşsünüzdür haberlerde.

Müslümanlarda biraz şu var, düşünmüyoruz. din dendiği zaman akan sular duruyor. Ha dursun durmasına da, öküzün biri çıkıp cennetten arsa satıyor, adı din olduğu için insanlar inanıyor, 50 tane dana camide birisinin yanalrında ölmesini bekliyor işte, namaz kılıp allaha ibadet edip cennete gidecekelr yanlarında bir insan can verirken... daha nelerimiz var nelerimizde..

işte böyleyiz biz:)
Sen bana geçen günkü bir konusmayı hatırlattın geçen hafta sıhhıye meydanında miting vardı ve bir hikaye anlattılar " Yurdumuz savaş altında iken ezan okunmamış gitmişler sormuşlar imam a " neden ezan okunmadı ? " diye imamda demişki : ne ezanı ? önce vatan sonra allaha ibadet ! "

ikisini birden yapmalıyız bence..
ya imam ezanı okusa ölürmü?
hem imamı cephedemi aramışlar yoksa evdemi?? yoksa cephenin içindeki mescittemi??
İmam demişki ezan okuyup cemaati camiye çağarmayacağım, cemaatin vatanı kollaması lazım, vatan elden giderken cmemaat namaz kılarsa, namaz kılacak bir cemaat kalmaz. O tarihlerde yüzlerce kişiin namaz kıalrken camilerin ateşe verilerek öldürüldüğünü tarih yazar.

Bu yüzden evet ezanı okursa ölür, vatan elden gidiyorsa gerisi teferruattır.. karın kızın düşman tarafındna tecavüze uğruyor bütün erkekler öldürülüyorsa, vatanın toprakları elegeçiriliyorsa.. vakit oruç, namaz vakti değildir.

Akıllı hoca bunu der..
Herseyin fanatizmi sakat bir takimin oldugu gibi bir dininde bir maddeninde... okadar cahili bir arada Cami'de gormek istemezdim...
hayatta kalmak için herşey caizdir!
İstersen adam öldür istersen sana zorla içki içtirilsin,
istersen Kur'an'ın yakmanız istenilsin (zorla)
Vanq : "Aptal insanlar lütfen müslüman olmasın" diyesi geliyor insanın.

yorumsuz yorum..

anlayana..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.