Merhaba arkadaşlar ,

ya kuşum neredeyse 2 aydır halsız devamlı kabarık duruyor vede arada ıshal oluyor sonradan ıse artık hıc ucamıyor devamlı gozlerını kapatıyor yemegını bıle yıyemıyor artık yarın veterınere kendı ellerımle göturecem sızce nedır bu kus daha 5 yıllık hıc boyle bısı oldunumu sızın kusunuza yuyremıyecek hale geldı artık
Usudugunde Oyle OLur Kuslar..Benımde Vardı Oyle Davranırdı Sonra Ölmustu..
Bi Hastalığa Yakalanmış Olabilir.
Veterinere götür hemen.
@tedbunndy

ne dıon ya ne olmesı cok severım kusumu o kusu zarla zorla kucukken anneme babama aldırmıstım off acaba bu saattemı gotursem belkı bısı yaparlar ;(
Yaw Sankı Kusun Ecelı Benım Dedıklerıme Baglı..
BEN 10 YILDIR BESLİYORUM.. BENCE HEMEN BİR VETERİNERE GÖTÜR .. KESİN HASTA OLMUŞTUR ÇÜNKÜ DAHA KUŞ GENÇ =) Sen Beklemeden Veterinere Götür ..
Veteriner Yakınsa Götür.
Benimde bi Alman Kurdum var 19 aylık Ayağına Diken batıyo babam koşuyo veterinere.
Hapşırıyo koşuyo veterinere
(:

Götür sende bence hemen.
tedbunndy : Yaw Sankı Kusun Ecelı Benım Dedıklerıme Baglı..

=)
@tedbunndy

sende sorun bulmadım yaw :D
Kuşa Ne Oldu Ona Haber Wer :D

Kuş Ötüyormu :D
Ötse konuyu kapatırdım daha kotuye gıdıyor ve benım zaten su andakı streslı donemlerım 5X strest oldu
Veterinere götürmez isen ölür bunu bil.
Silindi
Journeyman
1.2
Ötüyomu kuş :D
Novice
0.6
O kuş veterinere gitse bile ölür. O duruma düşmemesi için bir şeyler yapılsaydı belki yaşardı ama şu saatten sonra imkansız gibi birşey. Bu güne kadar o tepkileri gösteripte ölmeyen kuş görmedim. Helede gözleri kapatıyorsa artık çok geçtir :(

Dip Not: Üşenmeyip veteriner arkadaşa sordum oda benimle aynı fikirde. Gerçi kuşu görmedende tam bir şey söylenmez ama yinede anlatılana cevap bu.
geçmiş olsun yanlış anlama ama ilkten başka kus sandım :D İnşallah iyileşir baksana cok seviyorusun

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.