allah rahmet eylesin benimde kaplumbağam var küçüklük hali çocukken almışım işte 1.5 sene baktım sonra bıraktım bakmaya şimdi annem bakıyo 5 - 5.5 sene oldu yaw:)kocaman oldular.

bide anımı anlatayım size kuş meselesi açılmışken.Benim ailem küçükken hobi olsun diye iki tane muhabet kuşu vardı.bunların ikisi çiftleşmiş biz tabi ikisininde farklı cins olduğunu bilmiyorduk bi baktık 10 tane yumurta falan var.Sonra kuşlar doğdu falan evde çok ses var diye başka ailelere dağıttık ama nasıl ses çıkartıyolar yeni yavrular doğunca anne yavruların kafasına vuruyodu (açlıktan sanırım) vede yavrular için özel 2 kafes aldık 3 kafesimiz vardı :)
Aramachus bu durumda ne denileceğini tam olarak bilmiyorum fakat senin için üzgün olduğumu söylüyebilirim , benzeri bir durum benimde başıma gelmişti...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize
Benimde bi kuşum vardı bi sabah bi baktım yana yatmış şekilde ona baktımı görünce bi anda doğruluverdi. o an öldüğünden cok korkmustum ama masallahı varmıs balyoz gbi

şaka bi yana kardeş yani doğanın kanunu biyolojik yasalar böyle. nabıcaksın allah rahmet eylesin !
Yapılacak birşey yok artık onu unutmaya çalış.

Yanlış hatırlamıyorsam 4.Sınıftaydım benimde Chow Chow cinsi köpeğim ölmüştü. 2 Ay Gözlerim Ağlamaktan Kırmızı Dolaşmıştım.

Okadar şirin bir köpektiki; yolda geçerken herkez bakardı çok severdim üzerine titrerdim, Ozamanki psikolojimle herşeyim zaten oydu tek arkadaşımda oydu. Morva gençlik hastalıgından ve bir veteriner in moronlugundan köpeğim 9.ayında öldü. Nedemek istediğini anlıyorum. Unutmaya çalış.

Türünün bir resmi:
normale donuyor gıbıydı hep moral verdık
Moral verdik derken:O_o nasıl moral verilir ki kuşa:con
Benim 2 adet muhabbet kuşum vardı..
Erkek - Dişi olmak üzere..

Ertesi gün kalktığımda ölmüştü erkek olanı ve dişi olan kuş hiç aldırmadan yemeğini yiyip sırıtıyordu..
Bu kadar sadıklar birbirlerine kuşlar..

Yeniden başın sağolsun..
Dreamer :

Dayan .. İyileşeksin Gibi Öğütler =)
[Falcon] :
Dreamer :

apauahau:kikirik
HP-Nexiel : Benim 2 adet muhabbet kuşum vardı..
Erkek - Dişi olmak üzere..

Ertesi gün kalktığımda ölmüştü erkek olanı ve dişi olan kuş hiç aldırmadan yemeğini yiyip sırıtıyordu..
Bu kadar sadıklar birbirlerine kuşlar..

Yeniden başın sağolsun..

Napsın kuş tabi yemek yiyecek fatihamı okusn başında =) (Öyle takılıyorum alınma)
:) estafurullah..
Spawnsas :
[Falcon] :
Dreamer :

apauahau:kikirik

kuşa moral vermek = kuşla ilgilenmek yenı kelımelere öğretmek + onunla konuşmak işte ne ogrettıysen + onunla oynamak topunu ıttırmek vs.

Lord Nyctinus : Yapılacak birşey yok artık onu unutmaya çalış.

Yanlış hatırlamıyorsam 4.Sınıftaydım benimde Chow Chow cinsi köpeğim ölmüştü. 2 Ay Gözlerim Ağlamaktan Kırmızı Dolaşmıştım.

Okadar şirin bir köpektiki; yolda geçerken herkez bakardı çok severdim üzerine titrerdim, Ozamanki psikolojimle herşeyim zaten oydu tek arkadaşımda oydu. Morva gençlik hastalıgından ve bir veteriner in moronlugundan köpeğim 9.ayında öldü. Nedemek istediğini anlıyorum. Unutmaya çalış.

Türünün bir resmi:

Geçmiş olsun gerçekten şirin bir köpek türüymüş
hocam geçmiş olsun valla bneimkide ölse herhalde intahar ederim ya
:S

ablam üniversiteye giderken almıştık 6 sene oldu
ağzımdan yemek yiyio falan sürekli omzumda ıslık çalmayı falan öğrettim ben konusurken sürekli ötüo çok seviyorum onu oda beni sevio ama :s ne bilim çok bağlanmak iyi değil sanırım
kalbimin bir parçası oluverdi kerata elimi uzattığım zaman gelip avucumun içine yatıo falan benimde en büyük korkularımdan biri her sabah acaba bişey oldugumu die bakıyorum
Novice
0.6
Benim postumdan 7 saat sonra hayvancağız ölmüş :( Gözü kapanan kuşun daha dönüşü yoktur diye bi çok kez duydum ve bizzat gördüm. Yazık olmuş, arkadaş şaka maka epey üzülmüş gibi. Konunun bu kadar konuşulmasına çok şaşırdım ve garipsedim ama forumun bu derece sıcak olmasıda çok güzel birşey.

Bi de eklemeden edemicem. Kuş için rahmet okunmaz arkadaşlar...
10 Senelk muhabbet kuşum öldüydü 3 sene önce arka bahçeye gömdüydüm :yes :bagirma

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.