bende de kuş var gazoz kola içiyo şnitzel felan yiyebiliyo hala bi problem yok. Tek sorunu parmağımla ilişkiye girmeye çalışması :D Kuşun performansı gayet yerinde ve 8 senelik. Tabi ölmesinden çok korkuyom yani içimden , ölüsünü görüceğime ölmeden dışarı salmak geliyo
öldü kuşum sanah gözlerini yarım kapatmış yan yatmış şekilde buldum :((;(;(;(;(;(;(;(;(;(
a... çok kötü ya ben benimkini yakında salıcam. Ölüceğini görüceğime çok fena olurum !
allah rahmet eylesin. Benimde Kanaryam vardı 3 sene bakmıştım evimizin balkonuna konmuştu uçamıyodu aldım kafese koydum iyileşti 3 sene boyunca baktım. eve girince camlar açık bile olsa kafesi açsamda dışarı uçmazdı omzundan inmezdi ağzımdan yemek yerdi bi sabah bende öyle ölmüş bi şekilde buldum
Teşekkürler Anemon ,

Senınkınede allah rahmet eylesin

Allah Rahmet Eylesin.. Allah Yeni Kuşlar Nasip Eylesin ..

Üzülme .. Doğanın Bir Kanunu Bu ..
Aynen bende bir sabah yana yatarken bulmuştum. Ondan öncesinde öleceğini anladım ama bi umut diye veterinere götürmüştüm , lakin ş.refsiz veteriner ağzına bi şekerli su damlattı ve 26 ytl para aldı o gunden sonra kuş almadım. (Dipnot: Şekerli su işe yaramadı kuşda öldü.)
Silindi
Novice
2
Allah kimsenin kuşunun ölmesini nasip eylemesin . Başın sağolsun
Aramachus : öldü kuşum sanah gözlerini yarım kapatmış yan yatmış şekilde buldum :((;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Üzüldüm keşke dün gece internet başında olacağına veteriner'e götürseymişsin..

Başın sağolsun..
Benimde bi zamanlar kuşum ölmüştü çok üzülmüştüm :(

@Aramachus

O hayvan cağaz senin ihmalin yüzünden öldü.İki aydır hasta olan bir kuş hiç veterinere götürülmez mi? :no
Arkadaşın zaten üzüntülü olduğunu biliyoruz neyse bundan sonrası önemli değil daha fazla üzmeye gerek yok sanırım..
Benim yuzumdenmı delı etme benı ne halt varsa verdık vıtamını dahıl hasta oldugunu bıldıgımızden berı herseyını dıkkatlı baktım temızledık bazen duzelıyordu normale donuyor gıbıydı hep moral verdık 1 gecede cok fenalastı ! evet 3-4 aydır hasta gıbıydı arada duzelme durumları oluyordu etrafımızdakı herkes usutmustur dedı eğer halen genede senın sucun dıyorsan benım basımdan gecen oalyı dınle bırgun ben evde bılgısayar basında ıken odadan ıcerı bı kus gırdı ucamıyor gibiydi direk kendı ellerımle veterınere goturdum DISARIDAN GIREN KUSU dısarıdan gelen bır kusu veterınere goturuyorsam kendı kusumu neden goturemeyım goturecektık ama elbet hersey ıcın gec kaldım !
Konu tartışmaya doğru gidiyor. Konuyu kapatın.

* Aramachus güçlü ol ölüm allahın emridir. Kuşun için çok üzüldüm.
* Lütfen Diğer Arkadaşlarda Bu Siniri Tatsız espiriler ve suçlamalarla katlamasın.
Teşekkür ederim
Basın Saolsun..Ne Kadar Kus Olsada Zamanla Evın Bı Parcası Halıne Gelıyor..Bılırım Yanı O Acıyı..Tekrardan Basın Saolsn..Guclu Olmayı Dene..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.