Silindi üyesi avatar
Silindi
Çoğumuzun okulda arkadaşlarının taktığı lakaplar vardır büyük ihtimalle. Genelde okulda takıldığı için diyorum, yoksa diğer arkadaşlarınızın taktıklarıda olabilir. Bunları isterseniz bu başlıkta toplayalım :) Komik şeyler çıkabilir. :D
Deli ve Ayı
Silindi
Expert
2.6
Ayı degil Dogan Ayu neyse
Lakabım *Pich* şimdi aranızdan bazılar der bune annen baban yokmu allah şükür annem babam var ama çok fırlama oldugumdan p-ç yerine pich diyorlar.
İnek :D
mazirodesss üyesi avatar
ayı boğan
RealForMe üyesi avatar
Fatix derler fakat çok seslenipte seslenene bakmazsam en son MAL denir.Bitirilir.
Vanq üyesi avatar
Novice
0.6
Cafeden kalma 8 yıllık bi lakap "Vato" ev dışında her yerde böyle hitap ederler.
Xantier üyesi avatar
Deno yada küçük yav şak
Robellious üyesi avatar
Futboll Oynarken Çok Kızardığım Için Pancar Yada Pofidink Derler.
Deli İhsan ---------- Lisede

İhşoş ------------------------ 7 - 8 Sınıfta

Deli --------------------------- 4 - 5 - 6

Derlerdi .........

Ama Şimdi Okumuyoruz Calısıyoruz ...

Şimdide Lakabım İhsan Bey :D
Silindi
Neophyte
0
Bana "serikatil" derler tipimden dolayıymış(ne varsa tipimde). Arada "çapacı" dedikleride oluyor :D
Bana Rüzqarın oqLu DerLer :D
Mack : Çoğumuzun okulda arkadaşlarının taktığı lakaplar vardır büyük ihtimalle. Genelde okulda takıldığı için diyorum, yoksa diğer arkadaşlarınızın taktıklarıda olabilir. Bunları isterseniz bu başlıkta toplayalım :) Komik şeyler çıkabilir. :D

İbo işin gücün yok mu len, milletin lakabından sağane :D

//edit:

Arkadaşlar "Haluqs" der ama hocalar "ulan hayvan herif, deyyus, ooğğğlum vb. birçok sıfatı yakıştırırlar xD

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2008-02-19 14:40, 17 yıl önce)
Expert
34.0001
ilkokulda kabak derlerdi şimdi kel diyorlar :) arada bana ayı diyip dayak yiyenlerde çıkıyor (ehem 102 kilo).
Haso,ayı,pembe panter :D

Pembe panter lakabını kalecilikteki üstün yeteneklerimden dolayı aldım :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.