Silindi
Sevgili sanal dünyamız... Telefon kablosundan bize verdiğin görkemli dünya. Tatmin aracımız. Ne zaman yanımızdaydın? Ne zaman vardın?

Bilgisayar dediğimiz teknoloji harikasının nikotin etkisiydin sen. Saliseleri sayarken yıldırım gibi girdin hayatımıza. Belki hiç bir zaman çıkmayacaktın. İçimizdeki tatmin aracıydın sonuçta...

Bize ne kazandırdın biliyor musun sevgili sanal dünya?

-3.46 İlköğretim diploması
-2.35 Lise diploması
-Köklerimizi rahatça sokabileceğimiz bir sandalye
-Parmaklarımızı boşa çalıştırabileceğimiz bir klavye
-Gözlerimizi isyan noktasına getiren bir monitör
-Ve kişiliğine rahatça saldırabileceğimiz milyonlarca insan!

Sana ne kaybettiğimi söylemeyeceğim sevgili sanal dünya. Çünkü hepsini çok iyi biliyorsun, bizim sana bağlılığımız ancak seni tatmin etti. Kimisi bir yazıya aldanıp adam öldürdü, kimisi bankadaki tüm parasını kaybetti. Ama kimse bir şey kazanmadı… Kazanamadı.

Sana verdiğim tatmin duygusunu şimdi geri almak için savaşacağım seninle… Senin bana verdiğin zararları teker- teker alacağım senden. Çünkü sende bir virüssün ve içine girebileceğin bir organizma kalmadığında sende kayıp düşeceksin. Ve inşallah bir gün gelecek ki… Sabah kalktığımda sol ayak başparmağımla bilgisayarın “güç” düğmesine basmayacağım… Ve seninle her zamanki yerde buluşmayacağım… Ben orada olmayacağım…

Sana kendi ellerimle verdiğim ömrünü yine ben tüketeceğim. Seninle bütün bağlarım kopunca sana sadece şu cümleyi söyleyeceğim… “Artık yoksun, hiç olmadın.” Ve kendimi işe yarayan bir insan olarak gördüğümde eski “ben”i hatırlayacağım ve bileceğim tek gerçek şu olacak:

“Boş insanlar kendilerini ancak sanal dünyada tatmin eder. Ne yazık ki sanal dünya kimi mutlu etmiş ki biz mutlu olalım?”

Acemi yazar DoomSword’dan, Ultima-Strike kardeşlerime sevgilerle. :memnun


Bu konu DoomSword tarafından düzenlendi(2007-01-20 20:36, 17 yıl önce)
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis
Acemi olarak nitelendiriyorsan kendini başlangıcın olsun bu;) seçtiğin konu güzel ama kelimeleri doğru kullanmıyorsun, yazdığın cümleler derinden olsun, kimseler anlamasın seni..

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2007-01-20 20:38, 17 yıl önce)
;) Güzelmiş
Doomsword gzl yazi valla etkilendim saol
çok hoş bi yazı olmuş...
sadece whow diyebilecegim kadar güzel bi yazı ;)
güzel bir yazı
+1 Flame
DoomSword'a Ozur Dileyerek forumlaq'ı Kınıyorum..

Bu konu Wisquen tarafından düzenlendi(2007-01-20 23:43, 17 yıl önce)
Güzel bir noktaya değinmişin fakat @05'in dedigi gibi kelimeleri yerinde ve doğru kullanmıyorsun.
nickimle bu şekilde dalga geçicek kadar çocuk oldugunu forumda yazdıgın seviyeli mesajlardan pekte tahmin etmemiştim.. ama tabi ummadık taş baş yarıyo bu zamanda normaldir.. Çocuk der geçerim..
Silindi
Journeyman
0
Flamer(r) ve forumlaq

tartışmanızı lütfen p.m'de yapınız...

@zwagles

Acemi bir yazar olduğumu söylemiştim. :memnun
tartıştıgım yoq topicini mahfetmek gibi bi niyetimde yok.. kimin ne dedigi ortada.. tartısma yaratan benmiyim.. yada biri sana lamer dediginde tartısmayı baslatan senmi oluorsun? her neyse yazın nefisti ztn yukardada belirtmiştim..başarılarının dwmını dilerim...dahada bişey yazmam... bunu bile yazmıcaktım ama tartısmayı p.m de yapın dediin için ortada tartısma olmadıgını hakaret oldugunu belirtme ihtiyacı hissettim hepsi bu...
Silindi
Journeyman
0
Mesela buraya mesaj yazacağına "Şikayet ET!" tuşuna basabilirsin. Teşekkür ederim. :memnun



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.