O topiği silen kanglaoo değil bendim. Gece saat 4 gibi sildim konu çığrından çıkıp çirkinleşti postları editlesem aynı konular yine açılcak ve sen bizim postumuzu sildin gibi cevap gelicekti konuyu kökten kazımak içinde sildim sorsan söylerdim.
[Ragnar] : Ağlama duvarına hoş geldiniz..:utangac2

Yürrü be =) Neydi o show'da vardı ya bişey :D neyse Bu kadar sorunu olan olduğunu bilmiyordum =)
Nedir insanalrdaki bu ön tarafta kalma kuruntusu çözemiyorum.
Hepimiz insanız, hepimiz arkadaşız birbirimizin kusurlarını örtmeliyiz, açmak yerine.
Ama görüyorumki insanlar bunun farkında değil ve birşeyleri kanıtlamak için varlığını hissettirmek için çaba sarfediyor.
Ayriyetten arkadaşlar burada savaş içerisinde değiliz bakın şu an bile tartışırken birilerini kaybediyoruz birilerini kazanıyoruz.
Burada kayıplarımızı kazançlarımızı saymak yerine birbirimizin haklarını koruyalım ve savunduğunuz şeyi güzel bir dil güzel bir uslub ile savunun. Ozaman hiç birşeye gerek kalmıyacaktır.
Erdem'in ayrılmasını çok büyük bir kayıp olarak görüyorum.Yerini biraz zor doldurursunuz bunu belirteyim.Ayrıca David'in dediği doğru, saygı çerçevesinde yapılırsa tartışmalar (ki rast gelemedim şimdiye kadar) hiçbir sorun çıkmaz.Kısacık mesajımı güç,kontrol edebilenindir diyerek bitiriyorum.
Silindi
Banned
0
Peki Kanglloonun açtığı topicde neden sadece postlar temzilendi.

İlginç tutumlar sergiliyosunuz.Bazen sizi anlamakda zorluk çekiyorum.Ortada kayıracak bir konuda yok neden böyle davranıyosunuz anlayaamadım.Userlara hep zıt yaklaşıyorsunuz.Birazda yanlarında olmayı deneseniz herşey bence daha güze olacaktır.
Adept
4.3
@Kell

"Kael" konusunda kusura bakma. =)

Sakın yanlış anlamayın, amacım burada ne yapmanız gerektiğini söylemek değil, sadece sizin durumunuzda olsaydım benim için hangi ihtimallerin söz konusu olacağını söyleyip, belki size bir öneri vermekti. Bu konuyu belli bir sonuca bağlamak adına... Sonuçta bu sitede bulunmanın amacı herkes için farklı. Kimisi yardım için buradadır, kimisi yardım almak için. Yardım etmeye çalışanı, seviye olanı, tanıdığımız kişilere, yardım edenler daha detaylıca yardım eder, en azından bu benim için böyle. Bu davranışımın da çok doğal olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla, siteyi tamamen terk etmek bana göre gereksiz, ben seni, Raskol'u veya başka köklü bir üyeyi tanıyorum. USde aktif olun olmayın, yardım isterseniz yardım ederim. Sonuç olarak tanıyorum.
2 gündür girmiyorum internetimde sorun var. o kanglaoo 'nun görüşüdür ben editlemek yerine sildim bu benim kararım.

Ayrıca lütfen çoğul konuşma bende üzerime alınıyorum. Açık sözlü olup kim kimi kayırıyorsa söyle kim user'larla zıt gidiyor açık açık söyle ben burda kimseyi inciticek birşey yaptığımı düşünmüyorum düşünen varsa hangi konuda olduğunuda açık açık belirtsin.
Silindi
Expert
8.1
Ortada kayıracak bir konuda yok

Demişim zaten kayırıyorsunuz demedim ki ?
Sn Michaell;
Hemen cevap veriyim. Benim açtığım o topiç'de gerçekten yararlı, faydalı bilgiler mevcut.
Dikkat ettiyseniz topic'i faydalı kılan yararlı kılanların başındada Xlore arkadaşımızın post'ları duruyor
Ha diğerlerinde değilmi ? sorusuna onlardada öyle derim. Ama ben topic başında belirttim Lütfen tartışma çıkartıcak post'lar atmayın aksi halde uyarı dahilinde postlar silinir.
Bizim post'larımızda neden böyle bir uygulama yapmıyorsunuz Dersen
Ozaman uyarısız u-ser ve kilitsiz topic kalmazdı. Bu sefer iş çığrından çıkardı.
Silindi
Journeyman
4
Raskolun açtığı topicde bulunmuyormuydu ? (Gençliğe Hitabe) Siz topicleri az yararlı çok yararlı diye mi ayırıyorsunuz ?
Onunla benim herhangi bir ilgim yok. Mert arkadaşım ilgilenmiş ve konu hakkında bilgisiz oldugum için birşey diyemiyorum.
az yararlı cok yararlı konusu yok ortada Topic'i sabitlemem ve editlememdeki amaç'tı benim anlatmak istediğim
Canım uyarı istedi :utangac2
Silindi
Expert
1.7
Peki :) Ancak forumda tartışan insnalarada biraz saygı duymak lazım.O a dedi bu b dedi çat locked.Bu mantık olmamalı.İnsanlar aynı şeyleri düşünmek savunmak zorunda değiller.Seviyeli tartışmalara lütfen saygı duyalım :) Seviyesiz insnalarıda aramızdan uzaklaştırırsak bu sorunu halletmiş oluruz sanırım ?
Raskol'un açtığı topic'te direk tartışmaya yönelik bir konu vardı.

"Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! "


direk bu bölümü koymuş ve tartışmaya açmıştı kimisi konuyu anlamıştı kimiside raskolun ne demek istediğini anlatmak istemişti işte yok türban yasası vs vs bende türbana'a karşıyım keyfimden silmedim. konuya yaklaşık 20 post atılmıştı ve 20 side birbiriyle tartışıyordu bunlara bende dahildim. Yaptığımın yanlış olduğunun farkına vardım ve sildim...

Tamam ya kabul ediyorum biz hatalıyız biz kötü mod'uz. Lucretius online olduğu andan ihtibarende modluğumu kaldırtıcam okey. Rahatlayın ilk önce bi sonra bi düşünün bizde hiçmi hata yok açtığımız konular gönderdiğimiz post'lar çokmu düzgün diye?

Kimseyi kırmadım ama kırıcı olmaya başlıcam böyle giderse. Çünkü kimseye zarar vermediğim halde kötü kişi ilan edilmek hiçmi hiç hoşuma gitmiyor.
Silindi
Expert
8.1
Yetkililer her hangi bir tartışma durumunda gereken yaptırımları belirlemesi lazım.

Örneğin;
Tartışma çıkaran kişinin post'u mu silinir veya editlenir?
Topic mi silinir?
Topic mi kilitlenir?

Bunun belirli bir düzene oturtulması lazım.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.