Ben başlıyorum:
Oyunlar kare kare kalmış olsada haal zevk verebiliyolar özellikle King of Fighters, Metal Slug fln işte =) bide Punisher, Sunset Riders, Haggar denilen bi oyun vardı adı aklıma gelemdi o da guseldi, bide Mustapha dediğimiz Cadillacs and Dinasourus vardı o da gusel di
Sizde yazın işte 
Sebebini söyliyim: çok sıkıldım =)

Evil-mc : ah be Settlers 3 geldi aklıma şimdi hala onun kadar gelişmiş bi strateji oyunu çıkmadı ha
Grafiklere bakınca gelişmiş durmuo pek ama... (98 yılı) Görüntü
Oyunda bi asker yapmak için; öncelikle tarla yapardın ordan çıkan buğdayları öğütmek için bi değirmen sonrada ordan çıkan unuda sucudan gelen suyla beraber fırana yollardın ordanda ekmek çıkardı. o ekmeğide madenciye gönderirdin karnı doyunca demir çıkarırdı. Sonra o demiri demirciye gönderirdin sipariş ettiğin silahı yapardı. o silahıda bi işci eline alınca asker olurdu
Tek kelimeyle süper bi oyundu ama sonraki serilerinde grafikler güzelleşti ancak içerik bakımından baya bi basitleşti gitti..
artık şimdiki oyunlar bi grafikten ibaret...
. Bende abime yalvararak o oyuna benzer bir oyun cd si aldırmıştım kendime.O oyunmu bilmiyorum fakat üzüm eziyordun şarap yapıyordun filan çok harikaydı
.
.
hiç unutmam