ve böLece Bizim BritneyLe Pitt Cumaya gitmiş ama britneyi orda gören herkes britney'e tecavüz etmiş bölece Cuma bok'a dönmüş
Sen Konuşma!!
Sonra Cumdan Çıkmıkşlar Muhallebiciye Gitmeye Karar Vermişler Ama B*k olmayan Muhallebiciye..





TÜM U.S GORSUN BUNU YAZDIĞIM HER YAZININ ALTINA YAPŞTIRICAM Taa Ki Bu İşe Bi Çözüm Bulunanakadar...
ErcJ biraz saygıLı oLur musun
erj saygılı olduktan sonra britneyle bred pite döneriz. cumadan çıkan britney le bred pit cumartesiye ordanda pazara doğru giderler.
Rocker Espri yaptıktan sonra Britney'le Pitt eve gelirler bir bakarlar karşılarında Rocker Britney deiş ki : Slak salak espri yapcak KAÇALIM demiş ve BritneyLe piTT kaçıp otele gitmişLer
:gorme
Oteldeki tvde bir oyun programında uonun tanıtımını yapan Chernobel'ı gorduklerınde hemen otelden ayrılırlar ve tvye dogru yola koyulurlar
tv ye giderken aslında oraya gittikleri zmn birşey olmayacagını anlar ve orda jennifer lopezin evine bir çay içmeye dogru yol alırlar vardıkları zaman birde ne görsünler?
J.L nun yeni sevgilisi onu kaç1rm1sh oraya ilk gelen arkadaslar1ndandan 5milyar dolar istiyolar yoksa g1z gebercek gitçek..
Sora Pittle-Britney ona k1l olduklar1 için mesaj1 yakm1s hatta ve hatta J.L nun kanepesinde gizli isler çeviriyolarm1s..
kanepede gizli işler çevrilirken slipknot bir anda içeri girer
ve Limp Bizkit i gördünüz mü diye sorar.
bu sorunun üstüne Britney şaşırmıştır ve Pittle ile beraber çorlu daki bir alış merkezinin 2. katındaki 3. mağzaya girmişler
britney mağzada bide kimi görsün ...

Daha sonra eklenen mesaj 2 dakika

kimi görmüş olabilir Limp Bizkit üyeleri ve Britney LB e Slipknot un sizi aradığını söyler.
Britney kanepe nin hasretiyle yanıp tutuşmaktadır.
ve kanepeye geri dönmeye karar werirler.

Bu konu banker tarafından düzenlendi(2005-06-20 18:02, 18 yıl önce)
Tam kanepeye dönücek iken tekrar alışveriş yapması gerektiğini anlar ve 4 katlı bir alışveriş merkezinin 5. katına cıkarlar orda britney kanepede güzel anlar geçirmesi için başlar alışveriş yapmaya bir şarap bir T şekilnde Don bi kırmızı gecelik bi durex neyse giderler kanepeye açarlar tv yi romantik bi şarkı ararlarken bide ne olsun biret pitin en sevdiği çizgi filim bokemon biret herşeyi unutur cizgiye dalar biritneyde bu durumdan hhiç hoşlanmaz canı sıkılır ama bakarki biret hala çizgi izlio bi tokat atar evi terkeder biner murat 124 e ver elini antalya.
Seviyeyi Elden Bırakmayın..
Anemon iyice kıllatmışın haa walla
Silindi
Members
0
sonra brad pitt kırosu çizgi film izlerken odaya limp bizkit dalar ve britneye dalmak isterler fakat o sırada kapının önünden geçen Rammstein ın üyeleri o mahallenin delikanlıları olduğu için limp bizkit bi güzel pataklayıp çöp varilinin içine atarlar..
bu arada Şebnem Ferah yeni albümünü piyasaya çıkarır "Can Kırıkları"...
Çöpçü çöp varilini alip kamyonuna atar sonra Bunu gören Mickey Mouse kamyonu durdurup kurtarir elemanlari
sonra evlerine götürür ve yemek yiyip biraz uyumalarını sağlar ertesi gün...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.